Poate e mai ieftin sa transferi numarul de telefon al prietenei la Orange si la terminarea contractului sa decodezi telefonul gratuit? Intreb si eu, mai mult din curiozitate, pentru ca m-am “rupt” demult de ofertele operatorilor romani de telefonie mobila.
Mi-au cerut si mie aceasta suma , insa nu am fost de acord sa platesc deoarece perioada contractuala s-a incheiat motiv pentru care dispozitivul trebuie sa poata fi utilizat liber .
Mi-au transmis codul si procedura de deblocare prin mail dar au tinut sa precizeze ca au facut o exceptie tinand cont de vechimea contului.
la sfirsitul perioadei contractuale decodatul m-a costat undeva la 30 sau 35 euro ,nu vezi de la orange decodare gratuita. Nu conteaza vechimea ,pe contract am 2 numere utilizate neintrerupt din 1999,de cind era dialog. Nici daca ii ameninti ca pleci la alt operator nu-ti fac cadouri. Ciudat ca in urma decodarii am avut supriza sa se comporta aiurea - la inceputul lunii noiembrie am fost in Franta si pe retelele franceze ,in momentul in care vroiam sa raspund la telefon ,se reseta telefonul . Pina la urma am setat manual reteaua -orange franta si dupa 3-4 reseturi s-a linistit ( si am dezactivat 3G).
Îmi pare rău să îl contrazic pe colegul de mai sus, dar acum două săptămâni am decodat eu la Orange un iPhone 5S: gratuit în 5 minute în Roman. Nu le țin partea celor de la Orange pentru că mi-au făcut multe faze urâte când am vrut să renunț la un abonament, dar acum așa au stat lucrurile.
perioada pentru telefonul cumparat de la ei terminata ca eu nu mai ma bag la vreo perioada contractuala cu ei ,am intrat pe contul de orange si decodarea am facut-o online ,mi-au dat pretul si chiar si-au tras banii din contul meu. Asta a fost prin august anul acesta . Astia sint orange romania care daca le spui ceva de orange de prin alte tari imediat schimba placa ,ca ei sint franciza orange in romania si ca nu au nicio treaba cu oricare alt orange de prin europa ,ca atare comparatiile nu isi au rostul.