sticla spartă Iphone 5
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

Se dă un I5 cu sticla bușită.
Din experiențele anterioare (copchil în casă, neatenție), știu că se înlocuiește ecranul cu totul (350 lei), sau se înlocuiește sticla (200 lei).
A experimentat cineva varianta a doua în București? Dacă da, vă rog, dați-mi un feedback. Și vă mulțumesc de pe acum.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

S-au mai ieftinit un pic „treburile”:

http://www.tradegsm.ro/display/lcddisplay-cu-touchscreen-apple-iphone-5-negru—2128.html

La iPhone 5 e chiar usor de schimbat de unul singur acasa: 2 surubelnite & 10 minute & un tutorial. Sau daca NU, sunt sigur ca in 200 RON o sa gasesti service care sa il si monteze.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Mulțam, Cab. E o soluție mai… profitabilă.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11

Dacă-mi permiteți, o problemă oarecum similară: la 5ul soției a început să se desprindă display-ul de carcasă, în partea de sus. Oare pot face ceva sau trebuie dus la service (n-aș vrea)?

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone XS Max black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Trebuie vazut care este motivul pt care se desprinde…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11

Hmm, am citit, posibil o baterie defectă sau care a obosit și începe să se umfle. Se încălzește tare când se încarcă. Din păcate nu e în programul Apple de înlocuire, oricum e mai bătrân de 3 ani.
Se mai încălzește tare în partea superioară (unde se desprinde) si de la folosirea intensă pe 3G.
O să mă uit cu atenție mâine, poate reușesc să-mi dau seama de starea bateriei. IStyle înlocuiește oare baterii? Am un feelingul că nu dar, nah, întreb…

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone XS Max black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Daca este bateria…eu nu as merge la iStyle, cel putin nu pt iPhone5. La o simpla cautare pe net, uite ce am gasit:

http://www.gsmnet.ro/piese-componente-acumulatori/acumulator-apple-iphone-5-bulk

Se inlocuieste mult mai usor decat displayul; maxim 5 minute.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
_BLiTZ_ - 13 Decembrie 2016 08:53 PM

Dacă-mi permiteți, o problemă oarecum similară: la 5ul soției a început să se desprindă display-ul de carcasă, în partea de sus. Oare pot face ceva sau trebuie dus la service (n-aș vrea)?

Am avut aceeasi problema cu un 5S luat de la Emag, mai avea garantie, trimis la Depanero si mi-au inlocuit displayul cu unul nou. Bateria era aceeasi la retur.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.12.16

Eu stiu o varianta ok.. la MobileFix se numeste, google it cause I don’t want trouble, ii cunosc. Sunt foarte ok. Zi-le ca esti din partea lui Mofo smile Bafta

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Mulțam, Cookie și scuze că răspund tîrziu.

Semnătură 

.Logare humanum est.