Consider ca macuser este o comunitate civilizata, cu oameni educați si cu iq peste medie si sper ca sunteți solidari, atât cei din țara, cat si cei de peste hotare, cu miscarile de amploare ce se derulează la nivel național. Spuneti pe unde ieșiți si ce mesaje afișați!
Consider ca macuser este o comunitate civilizata, cu oameni educați si cu iq peste medie si sper ca sunteți solidari, atât cei din țara, cat si cei de peste hotare, cu miscarile de amploare ce se derulează la nivel național. Spuneti pe unde ieșiți si ce mesaje afișați!
Eu particip in constanta
Pe 8 Februarie ajungem si noi in Constanta; daca situatia sociala din Romania nu se schimba in bine pana atunci, si eu si nevasta-mea vom fi la proteste.
Am fost miercuri seara, ma duc si maine seara. Atunci se estimeaza cel mai mare numar de protestatari. Am si pancarta stiu si lozinci:
“PSD, ciuma rosie” “noaptea ca hotii” “**** Dragnea” “DNA, sa vina sa va ia”
Chiar daca se va abroga ordonanta, voi cere alegeri anticipate.
Sorin Grindeanu: “O sa demarez rapid o consultare cu toate partidele pentru a forma o noua varianta a unui proiect de lege a OUG 13.”
Deci OUG se va intampla sub forma de proiect de lege in Parlament.
Sambata ora 21:45 - 170.000 de protestatari la piata victoriei acum si 320.000 in toata Romania
Sunt sigur ca oug 13 tot va vedea lumina zilei, dar nu ca oug ci ca lege. Tot ca ei o sa se facă.. sunt curios daca atunci i sa mai iasă oamenii in strada.. oricum abrogarea abuzului in serviciu e inevitabila. .. daca il ducea capu pe Dragnea abroga abuzul din guvernul Cioloș si ii scotea pe Cioloș iohanis si PNL capul răutăților, dar cand ești doar un ” nice fellow from teleorman” nu prea ai multe așteptări..
Romani vi se pregateste ceva! Sper ceva bun, unltimii 2 ani 2 iesiri massive, eu cred ca e in lucru bun, desi poate duce si la dezbinare in cadrul societatii intre cei care au votat democratic si au castigat si care cei care desi invinsi democratic sunt totusi prea multi ca sa fie redusi la tacere sau sa se conformeze cu ce a ales cealalta “jumatate” castigatoare. Se intampla si in alte parti nu numai in Romania.
Noi am pichetat ambasada din Dublin.