Salut,
Ca tot vine iOS saptaman viitoare, merita facut upgrade pe iPhone 6. Mi-e sa nu patesc cum se intampla cu ficare generatie hardware la un moment dat sa moara cu noul iOS. E cazul acum al lui 6 sa mai tine. Cine a facut teste cu el. De data asta sigur astept sa nu plang mai tarziu. Din ce am vazut in vara nu cred ca pierd mare lucru, mai mult vad functii noi pentru iPad. Am un Air 2 si mini 2 & 4 nu stiu nici daca pe ele va face diferenta.
pe mini2 din nou ma tem de upgrade.
Bineînțeles că n-o să te arunci să faci upgrade de cum apare.
O să aștepți să apară review-uri, articole, analize despre cum merge pe modelul tău, avertizări că brickuiește cutare model de iPad, etcetera.
M-am ars, 10.3.3 nu mai e semnat! Ce nenoriciti, ieri de 3 ori s-a restart telefonul cand am deschis safari ci am cautat ceva pe google, bum crush.
Nu inteleg politica asta de a nu putea face downgrade. Acum doua zile am aplicat ultimul update si dupa nu mai putem vorbi la tel :(. Dupa doua hard rest apparent acum e ok. Foarte dezamagit :(.
Altii de pe net nu au probleme, de ce nu ai asteptat review-uri? Eu am facut abia la 11.0.2 pe SE pt ca era critic sa am tel functional in perioada aia. Merge f bine pe SE.
In ultimele luni tel a mers normal, dar primele 2 luni jale. Anul asta am sa aplic update-ul dupa anul nou, am sa ii las pe altii sa se distreze inainte. Oricum asta va fi pentru 7, 6 iese din peisaj cand apare 9 sau care o mai fi nomenclatura.