Eu l-am butonat un pic pe iphone 7 si mi se pare ca bateria a scazut mai mult decat pe ios 10.3. In rest nu observ nicio imbunatatire vizuala sau de alta natura.
Indicatorul semanlului de baterie s-a schimbat un pic, acum aduce cu indicatorul de la telefoanele Nokia de acum 15 ani.
Enervat ca-ti ocupa din ecran un camp cu directorul unde esti.
Icoanele, schimbarea, etc sunt putin altfel…
Suge la greu baterie (asta pe 6, la 7 nu am acces)
Si eu am senzatia ca se duce mai repede bateria, dar sa mai asteptam cateva zile…. l-am si butonat mai mult…. iPhone 7
Nu am gasit nimic nou fata de ce se stia, eu doar am citit despre iOS 11 pana acum… nimic spectaculos…
Eu l-am butonat de pe la beta 7 incoace. Intr-adevar se duce bateria ma repede fata de 10.3.x. Asta pe 6s-ul meu. Pe 7-le sotiei o sa-l instalez diseara si o sa vad ce se schimba
Pe iPhone 6S merge mai bine decat iOS 10.33. Animatiile sunt un pic mai lente, dar smooth, mai placut ochiului decat o miscare rapida, dar sacadata si impiedicata. De asemenea, este mai responsiv. Pe 10.33 uneori trebuia sa apas un element de pe ecran si de 3 ori ca sa raspunda, acum raspunde imediat, la prima atingere. In 45 de minute de ascultat Radio Guierrilla pe casti, continuu, prin “Radio Tuner”, mi-a consumat 4% din baterie. Pe IOS 10.33 imi consuma cam 10%. Per ansamblu, eu sunt multumit. Oare sunt singurul?
In schimb, pe iPad Mini 2, este mai lent si mai sacadat.
If your email account is hosted by Microsoft on Outlook.com or Office 365, or an Exchange Server 2016 running on Windows Server 2016, you might see this error message when you try to send an email with iOS 11: “Cannot Send Mail. The message was rejected by the server.”
Apple is working closely with Microsoft to resolve the issue and will release a fix soon in an upcoming software update.
Pe SE merge ok. N-am observat să se consume sensibil mai repede bateria.
Povestea cu WiFi-ul care se oprește din interfață, dar nu și la Settings, am observat-o și la mine.