Nu ma mai pot loga pe contul de Yahoo din aplicatia mail
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 03.07.11

Buna seara
Aplicatia mail mi-a spus dintr-o data ca sunt offline cu contul Yahoo. Nu mai pot sincroniza mailul. Am sters contul si l-am adaugat din nou si este aceeasi situatie. Daca ma poate ajuta cineva! Multumesc mult!

 Semnătură 

MacBook Pro Retina
Ipad Air 16GB
Iphone 8

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 1 ]
Avatar
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07

Cel mai probabil e “încă una” în stilul Yahoo. Aceeași problemă și la mine și tind să cred că “e de la ei” și nu de la noi întrucât eu unul nu am schimbat nimic recent la contul de Yahoo iar ultima parolă nici nu o știu pe de rost ca să îmi fac griji că ar fi fost spart contul. În schimb aș putea să îmi fac griji că au dat-o iar în bară și au fost hackuiți ei, ceea ce ar fi un deja-vu cam nasol.

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 2 ]
Avatar
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.08

O posibila rezolvare:
In browser, logat in contul de Yahoo -> username (dreapta sus) -> account info -> security settings -> Allow apps that use less secure sign in

Daca e deja activata optiunea, si two-step verification e dezactivata, atunci… mai ai rabdare, si mai incearca smile Periodic Yahoo nu-mi lasa Outlook-ul sa se logheze, nici la contul personal, nici la Yahoo Business. Dupa o ora, doua, isi revine.
Daca nici asta nu e, atunci probabil ca e o alta situatie cu care nu m-am intalnit, din fericire.

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 3 ]
Avatar
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Si eu am patit la fel aseara. Din interfata web era ok in schimb. In stilul deja consacrat , Yahoo cand merge cand nu si cand merge , merge prost.
Acum si-a revenit singur.Functioneaza.

 Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

Profil