Salut,
În urmă cu o lună și jumătate am făcut upgrade și am trecut de la 10.7.5 la 10.13.3. Toate bune și frumoase, însă am o problemă cu sincronizarea mailurilor. Pe lângă faptul că aplicația arată ciudat (m-am obișnuit cât de cât cu asta), nu se sincronizează așa cum o făcea înainte, ceea ce mă deranjează destul de tare.
Am două exemple, ca să înțelegeți mai bine:
1. Peste noapte primesc undeva la 7-8 mailuri. Le citesc pe toate în timp ce pregătesc cafeaua de pe telefon, pe urmă deschid macbook-ul și găsesc din nou toate cele 7-8 mailuri necitite (+ sunet de notificare, notificare în dreapta sus… tot tacâmul), așa că trebuie să le marchez din nou ca citite.
2. Pe telefon primesc mailul imediat, îl citesc și îmi văd de treabă. Abia peste 2-3-4 minute apare notificarea și pe laptop, și bineînțeles, mailul necitit.
Pe cel vechi mesajul intra automat citit. La fel pățiți și voi? Mă gândesc să încep să caut o altă aplicație iar dacă aveți recomandări, aș aprecia (am nevoie să adaug doar conturi de Yahoo și Google), dar totuși mi-ar plăcea să existe undeva o setare ascunsă și să pot folosi în continuare aplicația preinstalată.
Mulțumesc, o zi bună!