“mai subtire”
0.7mm mai subtire
si asta de 38mm mi-e mare pe mana, modelul 3 o sa fie ultimul pe care-l cumpar de la Apple, se pare
MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”, Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)
Este urmatorul ceas,al meu implineste 4 ani in vara primul model lansat A rezistat bine produsul un pic corodata carcasa de la transpiratie
———————————————————- MacBook Air 13 early 2015 AppleTV 4K Living AppleTV 4 Dormitor iPhone XS 64Gb AppleWatch Series 4 44’ Apple Airpods Apple Homepod 2 buc AirPort Extreme AC Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere———————————————————- Apple Home activat,termostate,lumini si senzori
Aparent ceasul a fost cap de afis toamna asta . Sotia o sa treaca de la 2 la 4, eu inca raman cu garmin runner 235, 7 zile cu activati este de nelepadat
Navighez pe net deci exist
MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K
Merita sa cumpar cu 4g sau fara ? Oare in viitorul apropiat o sa avem si noi acoperire de la vodafone sau orange ???