Apple has officially confirmed that it will hold an event on March 25th where it’s is expected to announce its long-rumored TV streaming and Apple N
  [ Ignoră ]
Avatar
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

It’s show time smile
Google translate smile :
Apple a confirmat în mod oficial că va organiza un eveniment pe 25 martie, unde se așteaptă să anunțe serviciile sale de redare de știri cu zvonuri lungi și serviciile de abonare Apple News.
Ca de obicei, invitația nu are prea mult de parcurs, dar animația numărătoarea GIF și eticheta “E timpul de spectacol” pare să sugă că noul serviciu TV va juca un rol important. Zvonurile despre un eveniment de la sfârșitul lunii martie au început luna trecută, spunând că compania se va concentra exclusiv pe servicii. Deși există întotdeauna o șansă să vedem anunțurile anticipate ale AirPod-urilor revizuite, un iPad nou la nivel de intrare și dispozitivul de încărcare fără fir AirPower cu întârziere.
Nu este prima dată când Apple a folosit acest slogan pentru un eveniment: compania a folosit-o pentru un eveniment din septembrie 2006, unde a anunțat că va începe să ofere filme pe iTunes, împreună cu prima dezvăluire a iTV (care ar fi redenumită Apple TV la lansare în 2007). Este cu siguranță un teaser potrivit pentru evenimentul viitoare. La fel ca în 2006, am putut vedea că ofertele media ale Apple pentru dispozitivele sale se extind din nou.
Împreună cu serviciul TV, despre care se zvonește că va lansa mai târziu în această primăvară, Apple este, de asemenea, de așteptat să preia serviciul de abonare Apple News. Serviciul Apple News va căuta să ofere un pachet în stilul Netflix pentru reviste și ziare abonament într-un singur loc convenabil. Un raport din partea The Wall Street Journal a arătat că Apple a avut probleme cu negocierile, cerând, în prezent, o creștere de 50% a veniturilor din serviciu.

 Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

Profil