Airport
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07

Salut,

Sunt utilizator nou de Mac (nou adica de cam 4-5 ore) si am un PB G4 1,67. Am vazut niste updateuri de firmware pt Airport la Apple pe site; e necesar sa caut update de firmware pt placa wireless? E necesar sa caut update-uri de firmware si pt alte componente (pl grafica, superdrive, etc)? Scuzati-mi nestiinta, multumesc anticipat!

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

da si tu click pe butonul asta si vezi ce-ti gaseste. n-ai nimic de pierdut daca-ti faci update-urile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.03.07

deci butonul acela face update si la firmware-uri, nu numai la osx. ok, multumesc!

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Software Update gaseste orice iti trebuie pt Mac-ul tau. wink

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
mediaconvertor - 29 Aprilie 2007 12:30 AM

da si tu click pe butonul asta si vezi ce-ti gaseste. n-ai nimic de pierdut daca-ti faci update-urile

dupa ultimul security update airportul a inceput sa o ia razna. cade si isi revine cand vrea el. am observat asta in 2 retele wireless pe care le folosesc des. eu unul as astepta.

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

‹‹ Retea      Ping flood, hack atack and more ››