Romanian L[atin] 2 - setul de trei
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Gata, am mai adăugat un al treilea keylayout, bazat pe Romanian PC și cu asta basta: cine mai vrea alte variante, să și le facă singur(ă), deja sînt prea multe variante + altele posibile.
Setul L2 folosește cedilla pt ş și ţ, deci este compatibil cu win 95-98-2k-xp, nu e corect, dar e practic. De la vista încolo, gata, totul e OK.

[ Modificat: 14 Mai 2007 02:43 AM de Cattus Thraex ]
Fișiere atașate
Romanian L2 cedilla.zip  (Dimensiune Fişier 14 - Downloads: 15)
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 24.02.06

multumim mult pt. munca depusa smile)

Semnătură 

wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cattus, multumesc si eu! Noi, macuserii, intelegem! Ce ne facem cu milioanele de Windozeri care nu o fac? Asa ca eu folosesc in continuare Romanian Standard MS (tot de la tine!)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si eu mai bag din cand in cand Romanian Standard MS. E vreo diferenta intre asta si cel nou, de aici?

Si multumiri, evident!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 14 Mai 2007 05:23 AM

Si eu mai bag din cand in cand Romanian Standard MS. E vreo diferenta intre asta si cel nou, de aici?

Si multumiri, evident!

Nu cred că e vreo diferență majoră, acel Romanian Standard MS urmează, cred, maparea din Romanian MacUser, am uitat, deci astea trei ar trebui să acopere toate nevoile personale și de uindăuz.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cu tot rspectul, cred ca am s-o pastrez pe aia veche (ca are iconitza!) smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 14 Mai 2007 12:40 PM

Cu tot rspectul, cred ca am s-o pastrez pe aia veche (ca are iconitza!) smile

Vorbești serios? Păi iconițe vor avea în forma finală și oricum le poți pune ce iconiță vrei, am explicat cum se face mica asta șmecherie, fișierul .icns trebuie să aibă același nume ca fișierul .keylayout.

P.S. Așa cum ziceam, forma finală a setului o voi publica după ce Apple se decide asupra formei finale din Leopard. Cum în iunie a anunțat că va lansa Leoapard beta, iar prin octombrie Leopard „pe bune”, cred că în iunie lucrurile vor fi clare, nu va mai schimba nimic la capitolul localizare între iunie și octombrie, garantat.

[ Modificat: 14 Mai 2007 01:01 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

Mii…de multumiri pentru toata munca depusa…desi nu prea am facut eu diferenta clara ..la nivel de specialitate… intre toate acesta tastaturi… un lucru e clar..la intrarea mea pe forum de acest lucru m-am batut cu capu’...si am reusit sa ies..astfel…“pentru ca un document scris pe WIN sa poata fi vazut pe mac su toate diacriticile in mod corect selectez tot textul si il pun ..din TimesNewROman de ex. in Times…si gata..mege de minune..  Iar invers ca un document scris pe mac sa fie vizibil in mod corect pe Win..faci un copy la acel patratel..si il inlocuiesti cu ce trebuie…si mai mult faci un Replace all si toate se vad bine..adica cu diacritice…” mai mult nu stiu…

in rest nu prea stiu eu cum sa schimb pe mac ..decat de la “international”...chistiile de tastatura in layout..si etc…poate ma invata careva…si imi explicati la ce rost sa umblu in sistem la layout-uri…la ce rost toate astea mai exact….

Multumesc tuturor.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai, sa zicem ca vrei sa trimiti un text undeva in Germania, Portugalia sau Bolivia, cuiva care are Win. Cum scrii? Cu tastatura de mac? Aia cu steguletul tricolor> Tu vezi, dar “andrisantul”, nu. Pentru el vor fi numai patratele caraghiase! De aia a facut Cattus layout-ul de MS, pentru ca, scriind corect, si omul de la celalt capat al tunelului sa vada luminita!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 14 Mai 2007 09:17 PM

Pai, sa zicem ca vrei sa trimiti un text undeva in Germania, Portugalia sau Bolivia, cuiva care are Win. Cum scrii? Cu tastatura de mac? Aia cu steguletul tricolor> Tu vezi, dar “andrisantul”, nu. Pentru el vor fi numai patratele caraghiase! De aia a facut Cattus layout-ul de MS, pentru ca, scriind corect, si omul de la celalt capat al tunelului sa vada luminita!

Aha..incep sa ii vad rostul…si sa ii inteleg sensul…
dar eu cum pot sa instalez aceste tasataturi la mine pe mac…? aici imi prind urechile deja…
Multumesc domnule Iaru.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
... - 17 Mai 2007 04:00 PM

dar eu cum pot sa instalez aceste tasataturi la mine pe mac…? aici imi prind urechile deja…
Multumesc domnule Iaru.

Ah, de ce nu citești cum se face? De cîte ori să le repet? zilnic?
Se pun în Keyboard Layouts, log out și relogare, apoi se activează din Sys prefs / International / Input

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: London - UK
Macuser din: 28.04.06
Cattus Thraex - 17 Mai 2007 04:23 PM
... - 17 Mai 2007 04:00 PM

Multumesc domnule Iaru.

Se pun în Keyboard Layouts, log out și relogare, apoi se activează din Sys prefs / International / Input

Pai am citi eu ceva dar nu prea am prins…ca de unul singur…ma pierd.

Mersi mult…

Semnătură 

Absența dovezilor este doar dovada absenței.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

atunci poate ca nu ai nevoie…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

E clar, Cattus, fa un Wiki!
Cu aplicatie si intelepciune, cum stii tu!

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mersi mult…

Postul in contul lui synapse este postat de mine ...deci am postat gresit…
Mai exact “graba stica treaba”...eram la birou la synapse si fiind pe Mac-ul lui…..aveam simultan doua ferestre deschise cu MacUser.ro in care una era contul lui synapse iar in alta era contul meu ...fiindca eram pe fuga si vroiam sa raspund rapid ...din greseala infantila ...am posta in fereastra lui synapse ...adica in contul lui….rusine mie…asta e…am gresit ce sa-i fac…
sper ca nu v-ati aprins…..

Si imi cer sucuze din nou.

O sa instalez si eu acele tastaturi si o sa va spun cum si ce am facut..daca am reusit si daca am inteles…

[ Modificat: 18 Mai 2007 07:13 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
... - 18 Mai 2007 07:09 PM

Mersi mult…

Postul in contul lui synapse este postat de mine ...deci am postat gresit…
Mai exact “graba stica treaba”...eram la birou la synapse si fiind pe Mac-ul lui…..aveam simultan doua ferestre deschise cu MacUser.ro in care una era contul lui synapse iar in alta era contul meu ...fiindca eram pe fuga si vroiam sa raspund rapid ...din greseala infantila ...am posta in fereastra lui synapse ...adica in contul lui….rusine mie…asta e…am gresit ce sa-i fac…
sper ca nu v-ati aprins…..

Si imi cer sucuze din nou.

O sa instalez si eu acele tastaturi si o sa va spun cum si ce am facut..daca am reusit si daca am inteles…

De grabă mi-am dat seama, ca mai toți care întreabă fără să citească măcar un rînd! Ei, nu mă aprind din faptul că te-ai logat cu alt nume, era destul de clar…

Semnătură