Va rog sa ma ajutati eu as dori sa aflu mai multe despre spellingul romin si englez, adica principiul algoritmul cum el lucreaza.
Singura metodă cît de cît rezonabilă de spelling în mac os x, ca în orice sistem unix, este cea bazată pe aspell, concret cocoaspell, care are modul și de română (de fapt, are acum două, unul cu s/t comma, altul cu s/t cedilla). Se poate folosi cu orice aplicație tip „cocoa”, așadar nu cu Word 2004, dar va merge cu cele tipice mac os x, TextEdit, Nisus, Mellel, Pages etc.
Vine dinspre linux, unde niște tineri entuziaști au făcut mai mult decît a făcut Academia română.
Cred ca nu e simplu, dar a trecut un an jumate de cand a promis tanti aia de la Microsoft ca o sa ne dea Office nativ de Intel. Banuiesc ca oricum l-au rescris, asa ca poate o sa fie (de) cacao. Ca de cand astept sa pun aspell in romana!
Cred ca nu e simplu, dar a trecut un an jumate de cand a promis tanti aia de la Microsoft ca o sa ne dea Office nativ de Intel. Banuiesc ca oricum l-au rescris, asa ca poate o sa fie (de) cacao. Ca de cand astept sa pun aspell in romana!
Din cîte țiu eu minte, zicea că va fi UB, nu că va fi cacao… ar putea fi eventual, cum zise cineva aici, de cacao, deși nu cred.
Am găsit eu un interviu cu doamna de la Microsoft Mac BU Unit si zicea ca pentru Office 2008 au fost rescrise nu ştiu câte milioane de linii de cod. E posibil totuşi să fie in Cocoa.
Am găsit eu un interviu cu doamna de la Microsoft Mac BU Unit si zicea ca pentru Office 2008 au fost rescrise nu ştiu câte milioane de linii de cod. E posibil totuşi să fie in Cocoa.
Da, dacă a real „milioane de linii de cod”. Probabil știe ce spune.