Estimate Burn Folder Size
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Dacă utilizați Tiger, orice versiune, rog a-mi spune dacă, atunci cînd doriți să copiați un CD/DVD din Finder, aveți un mic butonaș în dreapta jos care, odată apăsat, estimează dacă aveți loc suficient pe disc pentru a-l „arde“.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mie nu-mi apare estimarea aia, dar daca click Burn inainte de a baga blankul apare un mesaj unde este si dimensiunea totala de ars.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Da, asa e, cheia e sa dai Burn inainte de a baga CD-ul.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Ala apare si la un search in Finder, cred ca vrea sa fie un fel de “Refresh”.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 10 Ianuarie 2006 05:09 PM

Mie nu-mi apare estimarea aia, dar daca click Burn inainte de a baga blankul apare un mesaj unde este si dimensiunea totala de ars.

Eram curios și am fost puțin neatent… această estimare va fi în 10.4.4 ce trebuie să apară din clipă în clipă pe toate site-urile, de la apple.com la versiontracker.com, macupdate.com etc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…