3 din 3
3
Firefox si o diacritica
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

niciodată...

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
EMacsi - 29 Iunie 2007 05:41 PM

Am mutat romana pe locul 2 si acum e ok. Versiunea de FF e 2.0.0.4 in limba engleza. Insa daca am mutat romana pe locul 2 n-o sa am probleme cu alte aplicatii?

Româna pe primul loc detectează automat care aplicații sînt românizate și activează, tot automat, afișajul în română. Eu așa am setat în International, de aia mă enervează comportamentul seriei Mozilla, că vreau s-o las așa, nu să trec engleza prima.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 29 Iunie 2007 07:41 PM
EMacsi - 29 Iunie 2007 05:41 PM

Am mutat romana pe locul 2 si acum e ok. Versiunea de FF e 2.0.0.4 in limba engleza. Insa daca am mutat romana pe locul 2 n-o sa am probleme cu alte aplicatii?

Româna pe primul loc detectează automat care aplicații sînt românizate și activează, tot automat, afișajul în română. Eu așa am setat în International, de aia mă enervează comportamentul seriei Mozilla, că vreau s-o las așa, nu să trec engleza prima.

Același lucru și cu ultima versiune Camino, bazat tot pe Mozilla.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
secarica - 27 Iunie 2007 12:50 AM

Păi d’asta întrebam despre ce versiune este vorba, poate problema este deja corectată (sau poate nu).

Totuși aici pare ceva diferit: restul caracterelor românești arată a fi corecte, problema apare doar la ă. Sau ş și ţ cu sedilă apar corect indiferent ?

Cristi

Ultimul Netscape nu mai are necazul ăsta, are altele enervante, dar ăsta gata, s-a rezolvat.

Semnătură 

3 din 3
3