1 din 3
1
OS 10.4.4
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

l-ati pus careva?
ceva interesant?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

L-am pus eu. Nimic notabil. Niste widget-uri noi fara prea multa utilitate pentru noi cei care - din pacate - nu locuim in SUA. Safari are un build number nou, care mi-a dezactivat Saft. In rest probabil bug fixes, invizibile.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

stai sa-l ‘muncim’ citeva zile…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Mie mi-a prajit mai multe widgeturi. Am incercat sa le pun la loc din backup dar nu merg. Cine se indura sa-mi dea si mie un pm cu un zip sa aiba:
- Dictionary
- Unit converter
- World Clock
- Business
- Calculator?

Merci.  grin

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cum ti le-a “prajit”??? Nu mai exista deloc? Nu mai functioneaza??

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pe iMac G5, dupa aplicarea 10.4.4, ventilatorul a inceput sa o ia razna dupa care a scazut treptat pe durata a circa 5 minute.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

huk, ai pm (banuiesc ca o sa primesti o gramada de pm-uri…)

la mine nu se mai incarca widgetul Rijkmuseum, dar l-am pus din nou si acum e ok.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Tudor - 11 Ianuarie 2006 07:26 PM

Cum ti le-a “prajit”??? Nu mai exista deloc? Nu mai functioneaza??

Nu mai functioneaza. Business niciodata. Am incercat sa le sterg din library si apoi le-am reinstalat (originalele) si tot degeaba chiar daca acum le-a pus sun user/library…
Reamintesc ca butonul de manage widgets la mine inca transparent (mai putin cei 2 pixeli de contur)... deci probabil ca s-a rupt unde e crapat.

altero - 11 Ianuarie 2006 07:33 PM

huk, ai pm (banuiesc ca o sa primesti o gramada de pm-uri…)

Thanks a lot. pana acum 2. Sunt de ajuns.

EDIT: Au mers perfect si toate bune si frumoase la loc.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

La mine se simte ceva viteza la Finder. La network imi arata si pot accesa foarte repede workgroup-urile…. lucru care lua cam 2-3 secunde inainte de update…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Stefanel: mi s-a parut mie azi dimineata ca m-am legat suspect de repede la un calculator proaspat pus in retea care nu reusisem sa il vad ieri seara…
Dar cum eram pe jumate adormit, n-am dat prea multa importanta smile

A verificat cineva chestiile cu fisiere RAW?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Mie mi s-a reparat Samba. În 10.4.3 nu mai mergea (bine, nici nu m-am chinuit să-l repar).

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

asta cu reteaua.. e veste buna. :d
abia astept sa ajung acasa sa fac update :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Nimic nou pe aici…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Tudor - 11 Ianuarie 2006 05:13 PM

L-am pus eu. Nimic notabil. Niste widget-uri noi fara prea multa utilitate pentru noi cei care - din pacate - nu locuim in SUA. Safari are un build number nou, care mi-a dezactivat Saft. In rest probabil bug fixes, invizibile.

are „estimate burn folder size”, butonașul ăla de care vorbeam acum 2 zile. în rest, corect, doar chestiuni invizibile de stabilitate și de viteză.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Un alt mic bug: in Mail, dupa update-ul 10.4.4, fontul Monaco arata un pic aiurea, unele literele fiind deformate sau ingrosate. S-a rezolvat prin stergerea font cache-urilor, folosind facilitatea corespunzatoare din FontExplorer X (dar merge si cu alte utilitare).

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

Raportez cu placere ca Safari nu-mi mai crapa la fiecare 20 de secunde. Pana acum nu mi-a crapat de loc (ptiu tpiu ptiu sa nu-l deochi)!
Cred ca o sa trec in final pe Safari. I gotta get me one of those SAFT… wink

Edit: Bleah, astept urmatorul update. 2 crashuri in 10 minute.

Semnătură 

1 din 3
1