L-am pus eu. Nimic notabil. Niste widget-uri noi fara prea multa utilitate pentru noi cei care - din pacate - nu locuim in SUA. Safari are un build number nou, care mi-a dezactivat Saft. In rest probabil bug fixes, invizibile.
Mie mi-a prajit mai multe widgeturi. Am incercat sa le pun la loc din backup dar nu merg. Cine se indura sa-mi dea si mie un pm cu un zip sa aiba:
- Dictionary
- Unit converter
- World Clock
- Business
- Calculator?
Cum ti le-a “prajit”??? Nu mai exista deloc? Nu mai functioneaza??
Nu mai functioneaza. Business niciodata. Am incercat sa le sterg din library si apoi le-am reinstalat (originalele) si tot degeaba chiar daca acum le-a pus sun user/library…
Reamintesc ca butonul de manage widgets la mine inca transparent (mai putin cei 2 pixeli de contur)... deci probabil ca s-a rupt unde e crapat.
altero - 11 Ianuarie 2006 07:33 PM
huk, ai pm (banuiesc ca o sa primesti o gramada de pm-uri…)
Thanks a lot. pana acum 2. Sunt de ajuns.
EDIT: Au mers perfect si toate bune si frumoase la loc.
La mine se simte ceva viteza la Finder. La network imi arata si pot accesa foarte repede workgroup-urile…. lucru care lua cam 2-3 secunde inainte de update…
Stefanel: mi s-a parut mie azi dimineata ca m-am legat suspect de repede la un calculator proaspat pus in retea care nu reusisem sa il vad ieri seara…
Dar cum eram pe jumate adormit, n-am dat prea multa importanta
L-am pus eu. Nimic notabil. Niste widget-uri noi fara prea multa utilitate pentru noi cei care - din pacate - nu locuim in SUA. Safari are un build number nou, care mi-a dezactivat Saft. In rest probabil bug fixes, invizibile.
are „estimate burn folder size”, butonașul ăla de care vorbeam acum 2 zile. în rest, corect, doar chestiuni invizibile de stabilitate și de viteză.
Un alt mic bug: in Mail, dupa update-ul 10.4.4, fontul Monaco arata un pic aiurea, unele literele fiind deformate sau ingrosate. S-a rezolvat prin stergerea font cache-urilor, folosind facilitatea corespunzatoare din FontExplorer X (dar merge si cu alte utilitare).
Raportez cu placere ca Safari nu-mi mai crapa la fiecare 20 de secunde. Pana acum nu mi-a crapat de loc (ptiu tpiu ptiu sa nu-l deochi)!
Cred ca o sa trec in final pe Safari. I gotta get me one of those SAFT…
Edit: Bleah, astept urmatorul update. 2 crashuri in 10 minute.