Ook. A troznit 10.4.4 ceva si la mine pe macmini. FrontRow-ul.
Dar ghici ce software a aparut pe 11 Ianuarie ... http://www.macupdate.com/info.php/id/19947
Front Row Enabler 1.1
Il pun acuma
Merge. Da’ sa faceti TOT ce zice pe pagina EXACT. Frontrow update 1.0.1.pkg copiat pe Deskop nu in alta parte
Si trebe rulat Enabler-ul de 2 ori
o data inainte de a instala pkg-ul si a doua oara dupa. Si logout si dupa instalare si la final.
Ook. A troznit 10.4.4 ceva si la mine pe macmini. FrontRow-ul.
Dar ghici ce software a aparut pe 11 Ianuarie ... http://www.macupdate.com/info.php/id/19947
Front Row Enabler 1.1
Il pun acuma
nici la mine nu a mai mers dupa 10.4.4 si de asta imediat am trecut la actiune si l-am repus…
Pot confirma si eu ca 10.4.4 se misca mai bine decat precedentul. Am pus in Dock folderul Applications si cand tin mausul apasat pe el se deschide ca un meniu. Inainte dura 3-4 secunde pana se deschidea si afisa toate programele. Acum se deschide aproape instantaneu. Si Dashboardul apare mai repede.
Raportez cu placere ca Safari nu-mi mai crapa la fiecare 20 de secunde. Pana acum nu mi-a crapat de loc (ptiu tpiu ptiu sa nu-l deochi)!
Cred ca o sa trec in final pe Safari. I gotta get me one of those SAFT…
Edit: Bleah, astept urmatorul update. 2 crashuri in 10 minute.
e normal, 10.4.4 rezolvă multe asemenea necazuri în Safari (2.0.3)
Raportez cu placere ca Safari nu-mi mai crapa la fiecare 20 de secunde. Pana acum nu mi-a crapat de loc (ptiu tpiu ptiu sa nu-l deochi)!
Cred ca o sa trec in final pe Safari. I gotta get me one of those SAFT…
Edit: Bleah, astept urmatorul update. 2 crashuri in 10 minute.
e normal, 10.4.4 rezolvă multe asemenea necazuri în Safari (2.0.3)
nu update-ul va rezolva si asta iti spun sigur ci scoaterea download managerului. cum l-am pus a inceput sa crape pana in momentul in care nu se mai deschidea, asta treptat.
cum l-am scos, era ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic, safari nu a mai crapat.
Mentionez si eu ca in in 10.4.4 pot vedea fisierele RAW (cr2) create de Canon 350D. In sfarsit. Merge system wide (preview, path finder).
Cam incet, dar intradevar sunt fisiere mari (8-10mb). Sper sa mai lucreze la viteza.
iPhoto 05 insa tot nu mi le importa. Oh well. Cred (sper) ca au fixat asta in iLife 06.