Incercati-l pe PC.
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

http://www.ivosoftware.com/

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Merge foarte bine! Se poate încerca online aici:
http://www.ivosoftware.com/ivonaonline.php
În Safari nu mi-a mers, în Firefox da.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

ce urat poate vorbi?!  smile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
amenono - 03 Iulie 2007 05:02 PM

http://www.ivosoftware.com/

Foarte simpatic… pe Safari 3.02 nu merge însă, m-am mutat pe Netscape 9 ca să testez site-ul. ivosoftware e o companie poloneză, precum văz din prezentare. Bravo lor.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Dă minus te minus n

Aşa îmi zice la dă-te-n

M-am amuzat cu capitan în poloneză!

Am un prieten care e disperat după aşa ceva. Altfel, o să se bucure imens, e un mare leneş şi-i place mai mult să “audă” un PDF decât să-l citească. Oare cît o să coste?

O să le pice serverul dacă mai ţin mult demo-ul ăsta online!  tongue laugh

LOL, uite la concurenţă: http://www.naturalvoices.att.com/demos/

This demo is temporarily out of service. Until repairs are complete please use our Research demo site:  http://www.research.att.com/~ttsweb/tts/demo.php

Iar acolo, cu textul implicit pentru limba engleză al IVONA, şi cu vocea implicită, sună ca naiba.
E foarte, foarte mişto engine-ul!!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Hmm, stiu ca stiti ca orice program facut in Cocoa are la Services > Speech (din meniul programului). Selectezi textul si ti-l citeste.
Sau, in Terminal, dai comanda say dupa care pui textul de citit.
Insa merge doar in engleza.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

sa inteleg ca safari nu e facut in cocoa? cum iti dai seama daca un program e facut in cocoa fara sa citesti jdemii de pagini de pe siteul producatorului?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Safari e Cocoa. Daca selectezi ceva text, se activeaza Speechul.
La Word, care nu e Cocoa, chiar daca selectezi text, tot nu poti Speech-ui (ca de altfel orice alt Serviciu). Nu stiu alta metoda de a vedea care e Cocoa si care nu.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București, undeva pe Pământ
Macuser din: 13.11.06

Dați-i să citească “șurubelniță” (adică scris ca aici, cu diacriticele corecte). Eu m-am strâmbat de râs.
Poate fi din cauză că pagina html nu este UTF-8, dar așa cum este acum e caca.

Cristi

Semnătură 

... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Da, stiu si eu i-am dat ceva cu diacritice si m-a umplut de “backslash percentage backslash…”.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Titlul thread-ului e mai mult decât sugestiv: Incercati-l pe PC.
Nu cred că o să auziți chestiile alea ciudate acolo.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

Domnul secarica pe PC l-a incercat, ca - inca - n-are Mac… smile

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București, undeva pe Pământ
Macuser din: 13.11.06
akbar - 04 Iulie 2007 10:15 PM

Titlul thread-ului e mai mult decât sugestiv: Incercati-l pe PC.

Depinde ce înțelegi prin „să-l încerc pe PC”. Pagina este codată ISO/IEC 8859-2 (Latin 2), așa că chiar dacă scriu pe PC dar folosesc altceva decât Latin 2 (ș și ț de exemplu), caracterele respective sunt transformate în alte bazaconii, deși nu prea înțeleg de unde îi ajung lu’ aia bacslașuri (ar fi trebuit să-i apară şi „&” pe care nu l-am auzit). În schimb dacă scriu cu sedile vorbește relativ corect, dar chiar și așa are unele probleme: dacă scriu „În Bucureşti plouă” începutul îl stâlcește, dar dacă scriu „în Bucureşti plouă” pronunţă corect (Î-ul îl citește ca „î-din-i”).

Cristi

[ Modificat: 04 Iulie 2007 11:50 PM de secarica ]
 Semnătură 

... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Apropo de asta: “Imagine the possibilities”

Cineva a folosit comanda “say” din terminalul de mac intr-un mod foarte productiv:

A facut un server bazat pe Mac OS X, care primea ca input feed-uri rss de la bloguri, le procesa cu comanda “say -o” adica le scria pe server ca fisier audio, si voila… Blog to Podcast in no time smile... contra cost :D

PS: si eu sunt fan “Pres F13 to read text” in safari, pe majoritatea blog-urilor, si Alex, noua voce de pe Leo.. rules ! Nu stiu daca ati observat, dar face pauza intre fraze si trage aer… SUPER TARE FRATE !

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
secarica - 04 Iulie 2007 06:12 PM

Dați-i să citească “șurubelniță” (adică scris ca aici, cu diacriticele corecte). Eu m-am strâmbat de râs.
Poate fi din cauză că pagina html nu este UTF-8, dar așa cum este acum e caca.

Cristi

Se scrie pe Layout-ul lui Cattus.
A!, Nu, nu stie majuscule!
Apropos, cum iti merge macul? Nu ne-ai dat de stire!