Super job…necesita relocare
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

In Australia

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 06 Iulie 2007 07:35 PM

In Australia

Nu ne-ai spus care e interesul tău aici!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

pur altruist. eu astept sa inceapa testarea produselor king size si pana atunci m-am gandit ca poate sunt unii doritori pt cele actuale

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cred ca ati vazut ca nu zice nicaieri ca ar fi vorba si de femei la mijloc. Mi-e sa nu fie pana la urma o [cenzurat] trista… si neplatita!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07
altero - 07 Iulie 2007 06:45 AM

Cred ca ati vazut ca nu zice nicaieri ca ar fi vorba si de femei la mijloc. Mi-e sa nu fie pana la urma o [cenzurat] trista… si neplatita!

hei, prezervativele au fost inventate ca masura anticonceptionala (ulterior devenit si antivirala).
nu cred ca or sa-ti puna in brate colectia Penthouse 2007 si o sa te trimita cu un zambet sugestiv intr-o camera, sa le studiezi grin

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Siiiigur, ti-o da pe Pamela Anderson, sau pe cine ti-alegi tu! Doar ca-s gonflabile.