Task rapid Photoshop, o imagine=20 euro
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Vreau sa-mi faca cineva in Photoshop omuletul din imagine.

Vreau sa am layere cu fiecare tip de ingrasare (4 arcuri in afara si 4 in interior pentru fiecare dintre cele 4 segmente afectate: picior, suprailiac, corp, brat). Total trebuie sa fie 36 layere (4+, 4- si un zero * 4 segmente de corp)
Ideal ar fi ca ingrasarile/slabirile sa fie simetrice (pe desen am pus doar pe o parte ca nu ma pricep) si sa fie pe layer comun.

Ce vreau sa fac cu asta? Pai sa am un omulet pe care vreau sa-l customizez din bifele de vizibilitate layere astfel in cat sa pot face orice combinatie de ingrasare/slabire pentru fiecare segment.
Exemplu: gradul +2 mana, gradul +3 corp, gradul 0 suprailiac, gradul -2 coapsa.

Am 20 de euro pe buget pentru asta (fara factura, fara impozit). Cel care il face primul si-l trimite la . primeste prin transfer bancar imediat banii (daca-mi zice contul; daca nu, ne intalnim si-i dau).

Daca nu v-ati lamurit ce vreau, dati un email la adresa de mai sus cu un nr de telefon sa va sun.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

off topic..
of, daca n-as fi bagat 2 beri ca sa combat canicula asta…
n-am reusit sa inteleg brief-ul…
nah, asa-mi trebe, la farashul de kk de catzei nu bausem….  LOL

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

S-a rezolvat?
smile

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

offtopic rau de tot: Cu ce specialitate te ocupii de ai nevoie de asa ceva??
Intreb ca momentan ma inec in cartea de endocrin si numai scheme asemanatoare vad prin ea.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

nu s-a rezolvat, poate acum, de dimineata, trecand efectul berii safie mai clare explicatiile.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

E aproape gata, nu are sens sa pierdeti timpul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Problema rezolvata, topic inchis.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si cu banii ce-ai facut? smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

asta ai desenat cu piciorul stang nu ? grin

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

@altero transferati prin Raiff Online catre n-am idee cine, ca am doar numele nu si id-ul de pe macuser.
@szasz nu, cu piciorul stang fumam pipa.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

credeam ca ai facut-o tu pana la urma.