salut,
primul post pe acest forum…prima problema:)
am instalat explorerul 5.2.3 de vreo 5-6 ori dar fara succes….se lanseaza dar imediat dupa ce apare fereastra se inchide….
ar putea fi 1 bug ?
Salut. Bine ai venit.
SFAT: nimeni nu sta sa te ajute cu IE. Fara rautate insa nimeni nu il foloseste. E o prostie care nu mai e suportat di Microsoft de mul timp. Treci pe Safari sau Firefox.
salut,
primul post pe acest forum…prima problema:)
am instalat explorerul 5.2.3 de vreo 5-6 ori dar fara succes….se lanseaza dar imediat dupa ce apare fereastra se inchide….
ar putea fi 1 bug ?
merci
- nu se confirma plangerea, merge IE ok pe orice mac os x 10.0-10.4.4
- pt mac os 8-9 exista o versiune mai veche - a se vedea site MS http://www.microsoft.com/mac/
- ce sistem ai? ce versiune IE ai instalat?
asa cum am spus mai sus:“este sigurul browser suportat de netshade in care pot folosi socks 4,5”....singura varianta ramasa ar fi ca cineva sa-mi trimita prog gata instalat intro arhiva.nu sunt sigur daca singurele fisiere sunt cele din aplication dar merita incercat….
Ca sa verifici daca e o problema cu contul tau de utilizator Mac OS X, fa un cont nou si logheaza-te cu el. Apoi lanseaza IE. Daca crapa si acolo, atunci ai o problema system-wide.
Ca sa verifici daca e o problema cu contul tau de utilizator Mac OS X, fa un cont nou si logheaza-te cu el. Apoi lanseaza IE. Daca crapa si acolo, atunci ai o problema system-wide.
posibil….am mai avut o problema de genul asta cu installerul…si mi la trimis 1 prieten si sa rez…cred ca l-am cam ametit cand l-am cumparat.
IBOOK G4 , MAC OSX (update la zi)...stiu ca merge pe OSX fara probleme dar se pare ca la mine e 1 caz aparte….
buuuun… ce IE ai instalat? (ce versiune?) daca e cea de pe site-ul MS pt mac os x, trebuie să meargă... mai instalează o dată...
pai l-am instalat si dezinstalat de vreo 10 ori cred….oare merge a 11 oara?
buuun nr. 2. deci:
- conform tuturor spuselor, IE merge OK pe orice mac os x
- ai instalat și ai dezinstalat de 10 ori și tot crapă; concluziuni:
a. installerul are ceva lipsă și instalează incomplet, deci download nou și reinstalare; eventual, șterge tot cei ai IE explorer prin library/preferences; dacă tot nu merge:
b. necazuri serioase cu tot sistemul (puțin probabil)