internet explorer 5.2.3
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.01.06

salut,
primul post pe acest forum…prima problema:)
am instalat explorerul 5.2.3 de vreo 5-6 ori dar fara succes….se lanseaza dar imediat dupa ce apare fereastra se inchide….
ar putea fi 1 bug ?

merci

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Salut. Bine ai venit.
SFAT: nimeni nu sta sa te ajute cu IE. Fara rautate insa nimeni nu il foloseste. E o prostie care nu mai e suportat di Microsoft de mul timp. Treci pe Safari sau Firefox.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

mda….suportat sau nu eu am nevoie de el….este sigurul browser suportat de netshade in care pot folosi socks 4,5.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ce versiune de mac os ai? Ai mai avut instalat IE inainte?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
int4ct - 12 Ianuarie 2006 03:44 PM

salut,
primul post pe acest forum…prima problema:)
am instalat explorerul 5.2.3 de vreo 5-6 ori dar fara succes….se lanseaza dar imediat dupa ce apare fereastra se inchide….
ar putea fi 1 bug ?

merci

- nu se confirma plangerea, merge IE ok pe orice mac os x 10.0-10.4.4
- pt mac os 8-9 exista o versiune mai veche - a se vedea site MS http://www.microsoft.com/mac/
- ce sistem ai? ce versiune IE ai instalat?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

IBOOK G4 , MAC OSX (update la zi)...stiu ca merge pe OSX fara probleme dar se pare ca la mine e 1 caz aparte….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

aplications / utility / disk utility —>da-i un verify la disk

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

credema ca am facut si asta…..fara succes smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

atunci pune opera, merge mult mai bine….

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
int4ct - 12 Ianuarie 2006 04:40 PM

IBOOK G4 , MAC OSX (update la zi)...stiu ca merge pe OSX fara probleme dar se pare ca la mine e 1 caz aparte….

buuuun… ce IE ai instalat? (ce versiune?) daca e cea de pe site-ul MS pt mac os x, trebuie să meargă... mai instalează o dată...

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 
dacuBurebista - 12 Ianuarie 2006 04:56 PM

atunci pune opera, merge mult mai bine….

asa cum am spus mai sus:“este sigurul browser suportat de netshade in care pot folosi socks 4,5”....singura varianta ramasa ar fi ca cineva sa-mi trimita prog gata instalat intro arhiva.nu sunt sigur daca singurele fisiere sunt cele din aplication dar merita incercat….

merci anticipat

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ca sa verifici daca e o problema cu contul tau de utilizator Mac OS X, fa un cont nou si logheaza-te cu el. Apoi lanseaza IE. Daca crapa si acolo, atunci ai o problema system-wide.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 
Cattus Thraex - 12 Ianuarie 2006 05:01 PM

buuuun… ce IE ai instalat? (ce versiune?) daca e cea de pe site-ul MS pt mac os x, trebuie să meargă... mai instalează o dată...

pai l-am instalat si dezinstalat de vreo 10 ori cred….oare merge a 11 oara? smile

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 
Tudor - 12 Ianuarie 2006 05:04 PM

Ca sa verifici daca e o problema cu contul tau de utilizator Mac OS X, fa un cont nou si logheaza-te cu el. Apoi lanseaza IE. Daca crapa si acolo, atunci ai o problema system-wide.

posibil….am mai avut o problema de genul asta cu installerul…si mi la trimis 1 prieten si sa rez…cred ca l-am cam ametit cand l-am cumparat.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
int4ct - 12 Ianuarie 2006 05:04 PM
Cattus Thraex - 12 Ianuarie 2006 05:01 PM

pai l-am instalat si dezinstalat de vreo 10 ori cred….oare merge a 11 oara? smile

buuun nr. 2. deci:
- conform tuturor spuselor, IE merge OK pe orice mac os x
- ai instalat și ai dezinstalat de 10 ori și tot crapă; concluziuni:
a. installerul are ceva lipsă și instalează incomplet, deci download nou și reinstalare; eventual, șterge tot cei ai IE explorer prin library/preferences; dacă tot nu merge:
b. necazuri serioase cu tot sistemul (puțin probabil)

Semnătură 

‹‹ Partitii NTFS      . ››