4 din 4
4
Diacriticele mele nu se vad altora, care sunt pe PC.
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
dariusg - 09 August 2007 03:47 AM

Am puse-n bară doar Romanian (cel standard, de dinainte, înainte să-mi fi instalat orice layout) şi unul dintre L2-urile tale. Dar Romanian original nu-l pot debifa de la Input. E selectat şi blurat, bugăt cât să nu am voie să îmblu la el.

E selectat și „blurrat” deoarece sistemul are nevoie de cel puțin un keylayout pe care îl știe; activează, să zicem, U.S., și apoi îl vei putea dezactiva.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 05.08.07

Hmm, s-ar putea să si tu dreptate. Ia să văz. Mira-m-aş apoi să nu mi-l puie mereu pe engleză. smile Că dup-aia încerc să pun două L2-uri… Îi vreo diferenţă-ntre ele? Sau oricum nu le acceptă, fiind nestandard?

Mna, trebăluiesc aici şi ţiu la curent.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dariusg - 09 August 2007 06:44 PM

Hmm, s-ar putea să si tu dreptate. Ia să văz. Mira-m-aş apoi să nu mi-l puie mereu pe engleză. smile Că dup-aia încerc să pun două L2-uri… Îi vreo diferenţă-ntre ele? Sau oricum nu le acceptă, fiind nestandard?

Mna, trebăluiesc aici şi ţiu la curent.

Nu ți-l va pune mereu pe engleză. Poate rămîne pe română și așa ar trebui să se întîmple și la tine, chiar dacă ești în prima săptămînă de mac!

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 05.08.07

Mna, buuun, am pus cu engleză şi pare să rămână pe L2.

Dar sugestie: Pentru toţi inadaptaţii, aşa cum sunt eu, de ce nu este un sticky mare şi lat sau o notă frumoasă la WIKI în care, la-nceput, fără toate discuţiile aferente, să fie - CA SĂ-ŢI VADĂ TOŢI DIACRITICELE SERVEŞTE RO_SET.ZIP CU L2-urile; apoi explicaţiile cu sedilă, virgulă etc. Că până ia lumea Vista (dăramite să-şi instaleze pe XP update-urile de limbă), hăhăăă!

Pentru că eu m-am pierdut în “na, layout-uri! hop, pardon, ia-le astea noi, stop că-s altele”...

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dariusg - 09 August 2007 09:11 PM

Mna, buuun, am pus cu engleză şi pare să rămână pe L2.

Dar sugestie: Pentru toţi inadaptaţii, aşa cum sunt eu, de ce nu este un sticky mare şi lat sau o notă frumoasă la WIKI în care, la-nceput, fără toate discuţiile aferente, să fie - CA SĂ-ŢI VADĂ TOŢI DIACRITICELE SERVEŞTE RO_SET.ZIP CU L2-urile; apoi explicaţiile cu sedilă, virgulă etc. Că până ia lumea Vista (dăramite să-şi instaleze pe XP update-urile de limbă), hăhăăă!

Pentru că eu m-am pierdut în “na, layout-uri! hop, pardon, ia-le astea noi, stop că-s altele”...

Dacă un nou venit ar avea minimă răbdare, ar citi cele cîteva vorbe la wiki și treaba aia marcată cu sticky galben la RO, problema este că, în general, oamenii nu au răbdare.

Semnătură 

4 din 4
4