Draga Cattus, prietenul nostru se incapatineaza sa NU puna keylautul tau. Nu stiu de ce. Mi-a trimis si mie fontul. Cu Romanian Apple nu am vazut, cu Cattus Romanian, da. E o fonta de PC, facuta cu Altsys Fontographer. Meta lui NU are diacritice!
El inca nu intelege CA NU TOATE fonturile au din fabrica toate diacriticele. Si se mira de de uneori se vede, alteori, nu. Daca ar instala keyloutul tau ar vedea, dar inca nu-i e foarte clar ce si de ce.
I-am explicat și pe PM cum stă treaba, e foarte clar și simplu, derutant este cînd zice că pe Tiger i-a mers, dar nu pe Leo! Ei, așa se învață... Mulți nu știu cum se construiește un font și cum șed frumos caracterele ordonate conform listei unicode. Cînd unele caractere lipsesc, cum e cazul lui, apare necazul. Rezolvabil în mai multe feluri, și simple (keylayout din familia L2) și mai complicate (pui frumos caracterele lipsă cu Fontographer sau cu Font Lab sau cu Fontforge).
Acuma, na, m-am cam plictisit să-i spun mereu același lucru, poate vine la macuser meeting cu băiețelul în brațe și-i explic cum stă treaba.