Problema cu iChat
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Tot incerc sa fac cu cineva o conferinta video si imi apare mereu eroarea: “There is not sufficient bandwidth to…” si nu merge. Nu functioneaza nici macar audio. Nu stiu ce are. Amandoi avem iMac-uri G5. Ea are 256kbps si eu 10mbps. Vreo idee?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pentru inceput, cel care are bandwidth-ul cel mai mic ar trebui sa initieze conferinta.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am incercat in toate felurile, nu stiu ce naiba are.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

citi useri sunt pe banda aia?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

La mine nu suntem decat 2. La ea ar fi problema ca e o retea de cartier. Ideea e ca atunci cand eram in RO puteam face si audio si one-way video (nu avea camera atunci). Posibil sa fie de la net-ul ei ma gandesc.
Mai e o chestie. Ea poate sa faca video chat cu sora mea (iBook G4, 384kpbs, Astral) care e tot in Buc. Eu de asemenea pot face acelasi lucru cu sora mea. Deci e ciudat.

Sugestii?
Mersi.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ce topic vechi… smile
Oricum, iar am avut problema asta de curand si am gasit o solutie. E simplu: in preferences la iChat, la video, exista o optiune de bandwidth. Jucati-va cu ea. Apoi mai este o optiune asemanatoare in System Preferences > Quicktime > Streaming > Streaming Speed. Jucati-va si cu asta. La mine funtioneaza acum cu oricine as vorbi.