Mi-a fost furat si mie iMac-ul. Este un model de 20” din 2008, mi-a fost furat in Constanta, mai exact din Ovidiu, este fără cd-uri de instalare, doar calculatorul cu tastatura cu fir cu layout românesc, dar si cu Magic Mouse, din păcate nu am serial number-ul. Dacă intalneste cineva vreun anunt de genul va rog dați-mi de veste. Multumesc.
Oameni buni - notați-vă serial number-ul de la Mac-uri și iDevice-uri pe o hârtie și puneți-o undeva bine. 2 Minute durează. Nici nu trebuie să întoarceți mac-ul pe dos ca să o notați - apare seria în About This Mac daca faceti click de două ori pe versiunea de Mac OS X.
Dacă se întâmplă neplăcuta - măcar mai aveți șanse de recuparare. Săracu’ Dream credea el mai deunăzi că o să rămână fără mac ? La fel ca voi acuma, nu credea. Notați-l.
Sper sa va pot spune si serialul mai pe seara când aflu dacă mai am hartiile cu factura si garantia. A si încă ceva are 4 gb ram in loc de 2 cum e standard.
Fara offtopic va rog.
Recititi primul topic din aceasta discutie: NU scrieti alte chestii, sfaturi, link-uri, off-topic-uri, păreri, glume, povesti, comentarii, înjurături, reply-uri care contin altceva în afară de template-ul de mai sus completat corect. Riscati ban. Puteti da PM-uri sau discuta în alte thread-uri.
Model: Apple Wireless Keyboard INT S/N: 339350425847A STOLEN Localitate: București Semnalmente: Model mc184z/a, cutie completă dar fără factură și garanție (sunt la mine)