Salutare tuturor.
Ma numesc Victor si sunt din Bacau.Avand cateva nelamuriri in legatura cu achizitionarea unui Mac ,m-am hotarat sa intreb pe cunoscatori,adica pe voi cei de pe forum.Acum cateva zile m-a sunat un prieten si mi-a spus daca m-ar interesa un Ibook G4, (1.33GHz PowerPC G4 , 40GB ATA/100 4200 rpm,512MB PC2700 (333MHz) DDR SDRAM; supports up to 1.5GB; 1 available expansion slot) second hand ,ok ma zis k suna bine…in plus…chiar vroiam un Mac de ceva timp.Am analizat un pic piata si am facut o comparatzie intre pretzul spus de el ...si cat eram eu dispus sa dau…si am ajuns la o ainztelegere….1400 lei,as dorii sa-l folosesc la productii muzicale,eventual sa-mi cumpar si un controler midi etc.O singura chestie e ca mi-ar trebui o gramada de softuri gen Ableton ,Sound Forge,etc.Am observat ca multzi artisti folosesc Mac-ul ,in plus am inzteles ca e foarte practic.Tin sa mentionez ca nu sunt un foarte bun cunoscator in ce inseamna calulatoarele si mai ales a Mac-urilor.Orice sfat e bine primit !!! Va multzumesc!