NU folositi customize.app!!!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Din Installer.

Mi-a dat cu totul peste cap icoanele si resortarea manuala nu face nimic. Idiotul!!!!!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

un minus si din partea mea pt customize.app. mi-a inchis brusc iphone-ul o data din senin de mi-a stat inima. + alte bug-uri

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Eu l-am instalat aseara pentru ca nu am gasit nici o modalitate sa reordonez icoanele in summerboard. So far nu mi-a crashuit nimic desi mi-a facut vizibile demoapp si fieldtest.

Parca sa zic ca am citit undeva ca ar face probleme pe 1.0.2 pe springboard dar nu sunt sigur.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

eu pe 1.0.2 l-am incercat si a facut figuri, pe 1.1.1 nici nu l-am mai instalat

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Bai nene customize asta este criminal!nu stiu cum a reactionat la voi iphone-ul dar la mine l-a facut praf!dupa instalare,puteam sa deshid orice meniu vroiam eu,dar nimic mai mult,nu puteam apasa nici o “tasta”,doar sa ma intorc in home menu; dupa un restart, imi clipea ca semnalizatorul marul de la inceput,cand incarca, si nu mai intra in sistem.
Faza tare a fost ca a trebuit sa ma chinui un pic sa conving itunes sa imi vada iphone-ul sa ii fac restore.
Chiar eram curios sa vad ce erori imi da dupa ce ati zis voi ca are probleme.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

La mine, dupa ultimul update, Customize m-a lasat sa pun icoanele la loc. In rest, nu l-am mai folosit.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu stiam aplicatia,ca e veche rau,nu am folosit-o ca nu mi-a placut,dar instalat-o acum ca am vazut ca ziceati voi ca are bube si e un mare c@#$t, cel mai bine sa renunte de tot a ea,dar in fine
Daca eram cu iphone-ul in teste am zis sa vad si eu cat de mult rau poate sa faca… si am vazut!
Acum daca stau sa ma gandesc,parca am citit undeva, mai de mult ca customize intra in conflict cu summer-board(chiar daca summer-board a fost dezinstalat din installer mai raman fisiere parca)si oricum face figuri,ori unul ori altul; e posibil sa ma insel, dar daca e asa, trebuie specificat undeva

[ Modificat: 22 Noiembrie 2007 08:20 AM de mirceahr ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucharest.ro
Macuser din: 27.02.07

Asa cum spunea si huk, ultimul update a rezolvat problema cu sortarea icoanelor.
@mirceahr: nu te obliga nimeni sa o instalezi.

Semnătură 

MacOS X is proof that it’s easier to make Unix pretty than it is to make Windows stable and secure.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

De unde ai tras tu concluzia ca ma plang de program sau nu ineleg rostul postului tau
Am si spus,l-am instalat sa vad care sunt problemel cu el,din curiozitate.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.02.08

Am o problema mare am dat hide din customize la toate icoanele ce dumnezeu ma fac ca de 5 ore plang pe langa el !!!!Inclusiv Instaler si ...Settings !!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
class - 07 Februarie 2008 07:50 AM

Am o problema mare am dat hide din customize la toate icoanele ce dumnezeu ma fac ca de 5 ore plang pe langa el !!!!Inclusiv Instaler si ...Settings !!

Ti-am raspuns deja la topicul tau disperat
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/10000/

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.