8 din 22
8
Programe pentru iPhone (ne)recomandate de macuseri!
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.11.08

Am mai gasit cateva aplicatii care merita incercate. Here we go:

Ferrari GT Evolution. Pare incredibil dar e chiar mai bun decat Asphalt, inclusiv la capitolul grafica. Parca ai fi acolo, te face sa crezi ca iPhone-ul a trecut pe rezolutie VGA fara sa te-ntrebe. Ceea ce apreciez in primul rand este insa controlul masinii, absolut impecabil, fara inevitabilele drifturi si derapaje enervante de la Asphalt. Seamana mai mult cu un simulator, nu mai poti lovi celelalte masini ca si cum ar fi din plastic si nu te mai urmareste politia. Un alt avantaj e ca poti debloca toate circuitele direct din Quick Race, de cate ori castigi cate o cursa, fara sa completezi cariera.

Measures. Probabil cel mai bun convertor de pana acum, l-am gasit din pura intamplare pentru ca nu apare daca incerci sa cauti cu “units” sau “converter”. Ideea e ca iti converteste orice in orice, de la valuta pana la marimi de haine si pantofi, iar daca e cineva cu fizica o sa fie incantat sa vada presiune, radioactivitate, camp magnetic, densitate, luminozitate, acceleratie, etc.

Tuner Internet Radio. Are sute de posturi fara reclame, organizate dupa genuri muzicale. Daca nu aveti wi-fi si nici un plan tarifar de date nelimitat recomand sa mai asteptati.

Fake calls. E perfect cand vrei sa pleci dintr-o sendinta de birou si nu gasesti nici o scuza ca lumea. Poti seta sa “fii sunat” de orice contact din agenda, in cate sec./min. vrei.

Fake calls location. Creaza zgomote de fundal astfel incat sa poti pretinde ca esti in trafic, la o petrecere, la magazin, la medic si asa mai departe.

Wikipedia. E mai bine gandita decat Wikipanion si dintr-un motiv sau altul foloseste chiar logo-ul original. Foarte utila cautarea de cuvinte pe text.

Wi-Fi Finder. Asta te localizeaza cu GPS-ul si-ti spune unde si la ce distanta se afla cele mai apropiate hot-spot-uri din oras.

WifiTrack. Asta scaneaza si afiseaza hot spot-urile detectabile din apropiere, chiar si cand semnalul este foarte slab.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

o aplicatie tare este AppVee . Poti vedea trailer de la orice aplicatie inainte s-o iei .

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

eu nu gasesc wikipedia pe appstore. sub ce denumire este???

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRank
Member

Vezi ca intre timp i-au schimbat numele in Wiki Mobile.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRank
Member

Pentru cei interesati, mai sunt inca doua aplicatii demne de luat in seama.

iCam: Cea mai buna aplicatie de supraveghere video, permite vizualizarea simultana a maxim 4 webcam-uri, atasate la Mac sau chiar PC, prin Wi-Fi sau 3G. In felul asta poti sa-ti vezi si copilul, si nevasta, si amanta. smile Foarte simplu de setat, merge la fix!

iCookBook: Dupa cum spune si denumirea este o carte de bucate, pentru cei care s-au saturat de junk food si McDonald’s. Are sute de retete interesante, din pacate fara imagini video ca iFood de la Kraft, unavailable aici si pe care n-am putut-o lua nici de pe iTunes USA pentru ca era 0,99 dolari.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Am mai spus odata,pt cine foloseste mobileme recomand istorage,merita toti banii,are si browser si ai posibilitatea de a salva poze,documente si altele de pe net,poti transfera poze facute cu camera si printscreenuri si poti uploada pe idisk.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

G-Map: harti offline pentru US. De abia astept sa apara si pentru Europa

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

“http://www.gsmarena.com/apple_iphone_gets_a_native_thridparty_copy_paste_app-news-743.php

Mi-am instalat si eu si merge f mistocut. Inca e Beta. Try it….”

A aparut un update foarte fain. Acum are si clipboard si poate copia mesaje intregi.

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Am mai gasit o aplicatie utila: Speed Test

Face acelasi lucru ca speedtest.net, iti determina locatia si cel mai bun server automat si poti pastra un istoric al testelor. Bun pentru verificat viteza retelei mobile dar si performanta iPhone-ului in reteaua wireless.

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07
goosebumps4 - 25 Ianuarie 2009 02:40 AM

@toma: am inteles, o sa postez doar in acest thread. Cat despre aplicatie, mai intai am facut prostia sa o instalez si dupa sa intru pe site-ul lor. Ideea ar fi ca o tastatura in landscape ar fi dumnezeiasca, ca sa zic asa raspberry.
Mai stie cineva si alte aplicatii?
A incercat lumea folders? Mi se pare cam cea mai interesanta aplicatie de genu care nu foloseste mobileme sau alte locatii pentru upload. http://foldersapp.com/index.html

TouchType e o tastatura Landscape, merge la mail nu stiu la sms pentru ca am doar iPod Touch.

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Recomand cu placere WOOBLE!:))...katerink rau…m-am stricat de ras cu aplicatia asta!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Am pierdut jumătate de oră sa periez discuția asta. Am sters 12 pagini de aberații (din 20).

Avertizare:
Cine mai postează offtopic aici ia automat ban de 30 de zile. Puneți recomandări sau avertizări, nimic altceva!

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Night Camera! Cu el fac poze perfect clare, credeam ca e de la calitatea slaba a ifonului si de fapt era din cauza mea…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Recomand ColorSplash - 1.99 USD
Cu ajutorul ei se intoduc pozelor efectul de “cutout” sau “selective desaturation”

Eu deja m-am jucat:
http://farm4.static.flickr.com/3604/3292804424_062ff6ebc1_m.jpg http://farm4.static.flickr.com/3351/3292004503_7c6e790599_m.jpg http://farm4.static.flickr.com/3063/3292829672_001ee56e0e_m.jpg

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

Rowmote:
Remote Control for Mac

imi place la nebunie, 0.79 euro !
Face tot ce face telecomanda de la Mac. Foarte tare programelul, si 0.79 euro e o suma infima, pentru utilitatea acestuia

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

8 din 22
8