Mi-am cumparat aseara programul de pe locul 1 din top 25 paid apps: Flight Control. Creeaza rapid dependenta, foarte intuitiv si foarte repetitiv. Il recomand! 0.59£ it’s a steal!
Dictionary.com - dictionar offline al limbii engleze .Gratis.
Foarte tare aplicaţia; funcţionează şi arată excelent.
Poţi să şi auzi felul cum se pronunţă cuvântul în engleză, de asemenea ai un tab “cuvântul zilei” - mi se pare util, înveţi cuvinte noi pe care nu intenţionai să o faci…. Aici e şi link-ul care duce direct la aplicaţia din iTunes.
Recomand aplicaţia F-MyLife - FREE
Aici găşiţi povestirea unor întâmplări “de tot râsul” pe care le-au avut diferiţi indivizi de-a lungul vieţii - exeplu în poză ataşată.
GraphCalc - calculator cu graph (ecuatii). Imi aduce aminte de acel program din Classic..
Si pentru un calculator fara ecuatii, dar mai puternic decat cel default, puteti incerca HiCalc (lite). Mai era unul care sa merite, dar nu-l mai tin minte, poate mai completati si voi.
Am gasit o aplicatie care mi se pare interesanta si utila pentru cine are nevoie de editare de documente ; http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=313005710&mt=8
Se numeste Documents2 :sincronizare cu Google Docs, share prin wi-fi, poti trimite email cu orice document editat , suporta toate formatele cunoscute de documenta, editare si de fotografii etc.
Momentan este gratis, asa ca luati-o cat mai repede.