A aparut de curand NavigArt, o aplicatie care are un POI search bestial
.
De exemplu cu NavigArt, la noi in tara, pana si cantinele studentesti le-am gasit ca si locatii unde poti manca. La magazine ce sa mai zic…si magazine non stop gen bla bla…SRL au aparut la rezultate.
In afara Romaniei am cautat dupa Top Gear ca sa vad de gasesc circuitul (da is obsedat
) . M-am dus la Advanced Search si am scris in ultimul camp ‘Place:’ top gear si am apasat pe search. Mi-au aparut nu mai stiu cate rezultate, dar prima locatia cu titlul “Top Gear Dog” era exact circuitul de la Top Gear. Am verificat dand pe butonul de satelit si mi-a aparut locatia in google hybrid map.
Am cautat folosind aplicatia NavigArt chiar si dupa numele meu (am scris numele meu de familie in campul Place: de la Advanced Search) si mi-a dat la rezultate, locatiile vizitate si fotografiate de mine pana acuma!
)
Pe langa aceste searchu-ri, aplicatia iti arata POI din jurul tau (gen AroundMe), cum ar fi magazine, benzinarii, statii de autobuz…etc, apasand doar pe un buton.
Exista o versiune free NavigArt Lite, iar versiunea full NavigArt costa 1.59 euro.
A,..si cica se anunta un update ce va contine cautare in jurul tau de Wi-Fi hotspots (pe langa actualele, spitale, benzinarii, parcari..etc) , precum si un downgrade de la sdk 3.1.2 la 3.0 (banuiesc ca pentru cei cu jailbreak blocati in versiuni de OS mai vechi
).