“Record Video on iPhone 2G/3G” Asa se cheama aplicatia in AppStore. e 0.79 dolari dar e foarte ok ca si calitate. Framerate mai mare decat la restul, upload pe retele sociale, download prin wi-fi si nunumai, pare foarte tare!
A, si am vazut ca e disponibil si Acrossair pentru iPhone 3G. De acuma o sa vad cum se misca.
A aparut de curand NavigArt, o aplicatie care are un POI search bestial .
De exemplu cu NavigArt, la noi in tara, pana si cantinele studentesti le-am gasit ca si locatii unde poti manca. La magazine ce sa mai zic…si magazine non stop gen bla bla…SRL au aparut la rezultate.
In afara Romaniei am cautat dupa Top Gear ca sa vad de gasesc circuitul (da is obsedat ) . M-am dus la Advanced Search si am scris in ultimul camp ‘Place:’ top gear si am apasat pe search. Mi-au aparut nu mai stiu cate rezultate, dar prima locatia cu titlul “Top Gear Dog” era exact circuitul de la Top Gear. Am verificat dand pe butonul de satelit si mi-a aparut locatia in google hybrid map.
Am cautat folosind aplicatia NavigArt chiar si dupa numele meu (am scris numele meu de familie in campul Place: de la Advanced Search) si mi-a dat la rezultate, locatiile vizitate si fotografiate de mine pana acuma! )
Pe langa aceste searchu-ri, aplicatia iti arata POI din jurul tau (gen AroundMe), cum ar fi magazine, benzinarii, statii de autobuz…etc, apasand doar pe un buton.
A,..si cica se anunta un update ce va contine cautare in jurul tau de Wi-Fi hotspots (pe langa actualele, spitale, benzinarii, parcari..etc) , precum si un downgrade de la sdk 3.1.2 la 3.0 (banuiesc ca pentru cei cu jailbreak blocati in versiuni de OS mai vechi ).
Am cumparat programul.. mare greseala.. e un bullshit
NavigArt este un mare bullshit. In primul si primul rand platesti 1,59 euro pentru o aplicatie care este pur si simplu useless. Atunci cand te deplasezi cu degetul pe harta, se misca sageata aia aiurea. Are o interfata greoaie si sunt inregistrate 10 chestii la fiecare cateogorie: “magazine, restaurante, bla bla”.
best game ever. l-am jucat zeci de ore pe mac, acum l-am cumparat si pentru ifon. genul de joc pe care nu l-as pirata nici daca as ajunge sarac sa beau apa din balti…
iar pentru ifon… parca asa ar fi trebuit sa fie intotdeauna, fara chin cu clickuri de maus, just touch unde vrei sa aduni sori, sa pui ciuperci… superfun game.
Cine l-a incercat lasati aici niste pareri. Prima oara l-am incercat de pe beep-beep - dar e atat de misto ca si sa nu am bani de cola si tot l-as cumpara
Plants vs. Zombies este un joc de tip TD (tower defense) unde invadatorii sunt reprezentaţi de către mulțimea de zombi ce încearcă să ajungă în casele oamenilor şi să le mănânce creierele, iar apărarea este alcătuită din plante miraculoase, în care fiecare beneficiază de abilităţi specifice.
Câmpul de luptă este reprezentat de o grilă de 5 – 6 linii şi 9 coloane în care fiecare pătrăţel poate suporta o singură plantă. Acţiunea nu se desfăşoară doar într-o curte normală de casă (doar cu gazon), ci şi în spații de acest gen care beneficiează şi de piscină, sau pe acoperişul casei în care stai. De asemenea, invazia zombilor nu are loc doar ziua, ci şi noaptea ceea ce face jocul mult mai interesant.
E de departe cel mai addicting game pe care l-am jucat in ultima vreme.
[ Modificat: 24 Februarie 2010 09:11 PM de waffeny ]