16 din 22
16
Programe pentru iPhone (ne)recomandate de macuseri!
  [ Ignoră ]   [ # 226 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
El_Cid - 20 Februarie 2010 08:40 PM

Vreau sa va recomand un joc incredibil: Space Miner - a fost lansat de curand, iar momentan este la oferta

Aici aveti un review de la TouchArcade: http://toucharcade.com/2010/02/06/space-miner-space-ore-bust-rpg-shooter-excellence/
Aici linkul pe iTunes: http://itunes.apple.com/ro/app/space-miner-space-ore-bust/id353853276?mt=8
Se poate vedea pe app store si reviewul meu. Luati-l acum ca e la oferta - 60% reducere in weekend. Normal costa 5$ - acum e un euro jumate. smile

Cine l-a incercat lasati aici niste pareri. Prima oara l-am incercat de pe beep-beep - dar e atat de misto ca si sa nu am bani de cola si tot l-as cumpara smile

Am luat eu space miner, nu aveam ce face cand am vazut recomandarea asta. miscarea si efectele sunt misto, dar nu e decat un joc stupid cu o poveste mai lunga decat jocul. N-am avut rabdare mai mult de doua nivele.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 227 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

TeamViewer - poti fi conectat cu computerul de acasa in orice moment (internet pe iphone sa ai smile )
Super aplicatia !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 228 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

da, merge perfect. ma conectez si eu la macul de acasa prin 2 routere, modem, firewalls ditnre care unul corporate…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 229 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

-jaadu rdp si logmein face acelasi lucru.

[ Ignoră ]   [ # 230 ]
RankRankRankRank
Administrator

tot gratis? sunt si pentru Mac si pentru iPhone??

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 231 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

nu sunt gratis, ci scumpe rau. TeamViewer s foarte fain, dar…
...ceva “remote desktop” care sa se conecteze odata si care sa tina minte conexiunea, deci care sa nu ceara cod de fiecare data, exista?

[ Modificat: 18 Martie 2010 10:00 PM de romescu ]

[ Ignoră ]   [ # 232 ]
RankRankRankRank
Administrator

pai tine minte. definesti tu parola fixa pe mac si se conecteaza cu un buton…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 233 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08
romescu - 18 Martie 2010 09:58 PM

nu sunt gratis, ci scumpe rau. TeamViewer s foarte fain, dar…
...ceva “remote desktop” care sa se conecteze odata si care sa tina minte conexiunea, deci care sa nu ceara cod de fiecare data, exista?

Iti definesti parola care o vrei ca sa nu ti-o mai schimbe el la fiecare conectare, ID-ul o sa fie acelasi de fiecare data ... e genial programelul

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 234 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ping!
e genial, nu mai dai nici un cent pe SMS-uri intre 2 care au iPhone. (daca aveti jailbreak, Push Doctor inainte sa-l refaceti)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 235 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.11.09

Tony Hawk’s Pro Skater 2 ($9.99)

THPS2 a aparut prin anul 2000 pe ps2 iar acum a fost portat si pe iphone :D

Grafica jocului este perfecta, controlele sunt usor de folosit, te obisnuiesti foarte repede cu ele. Sunt 3 moduri de joc: free skate, single session si career.  Fiecare nivel are 10 ‘goals-uri’ pe care trebuie sa le rezolvi inainte sa treci la urmatorul oras.  Soundtrack-ul este cam limitat dar nu conteaza prea mult :D.

Overall, cel mai mult mi-au placut controalele, extrem de usor de folosit fata de alte jocuri de gen.

So.. two thumbs up pentru THPS2. Genial!

[ Ignoră ]   [ # 236 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

Top 100s by Year by Bing

Trebuie sa instalezi Bing ca sa nu-ti intrerupa melodiile, da merita. deh, e sponsor.
Grabiti-va ca e free pe o perioada limitata.

[ Ignoră ]   [ # 237 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

A aparut pe Cydia BTstack GPS, 5 $, care permite conectarea prin bluetooth a unui receptor extern GPS. Am unul uitat prin sertare (sper sa-l mai tina bateria) si e OK: mi-a gasit in casa 3-4 sateliti (inainte sa inceapa ploaia). O sa-l probez in masina, unde iPhone-ul pierde satelitii tocmai cand am mai multa nevoie.
Daca merge bine, mai am nevoie de un suport decent de iPhone pentru masina si un incarcator; chestia aia de la TomTom e cam scumpa.

[ Ignoră ]   [ # 238 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

eu ma joc cu Wordmonger de cateva zile bune si am o singura concluzie: e bestial! Recomandat, mai ales ca e facut de un roman.

[ Ignoră ]   [ # 239 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.03.09

ce parere aveti despre http://itunes.apple.com/ro/app/the-bear-tricked-by-the-fox/id374899355?mt=8 ?

[ Ignoră ]   [ # 240 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

ce urat e desenat!

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

16 din 22
16