Cine l-a incercat lasati aici niste pareri. Prima oara l-am incercat de pe beep-beep - dar e atat de misto ca si sa nu am bani de cola si tot l-as cumpara
Am luat eu space miner, nu aveam ce face cand am vazut recomandarea asta. miscarea si efectele sunt misto, dar nu e decat un joc stupid cu o poveste mai lunga decat jocul. N-am avut rabdare mai mult de doua nivele.
nu sunt gratis, ci scumpe rau. TeamViewer s foarte fain, dar…
...ceva “remote desktop” care sa se conecteze odata si care sa tina minte conexiunea, deci care sa nu ceara cod de fiecare data, exista?
nu sunt gratis, ci scumpe rau. TeamViewer s foarte fain, dar…
...ceva “remote desktop” care sa se conecteze odata si care sa tina minte conexiunea, deci care sa nu ceara cod de fiecare data, exista?
Iti definesti parola care o vrei ca sa nu ti-o mai schimbe el la fiecare conectare, ID-ul o sa fie acelasi de fiecare data ... e genial programelul
THPS2 a aparut prin anul 2000 pe ps2 iar acum a fost portat si pe iphone :D
Grafica jocului este perfecta, controlele sunt usor de folosit, te obisnuiesti foarte repede cu ele. Sunt 3 moduri de joc: free skate, single session si career. Fiecare nivel are 10 ‘goals-uri’ pe care trebuie sa le rezolvi inainte sa treci la urmatorul oras. Soundtrack-ul este cam limitat dar nu conteaza prea mult :D.
Overall, cel mai mult mi-au placut controalele, extrem de usor de folosit fata de alte jocuri de gen.
A aparut pe Cydia BTstack GPS, 5 $, care permite conectarea prin bluetooth a unui receptor extern GPS. Am unul uitat prin sertare (sper sa-l mai tina bateria) si e OK: mi-a gasit in casa 3-4 sateliti (inainte sa inceapa ploaia). O sa-l probez in masina, unde iPhone-ul pierde satelitii tocmai cand am mai multa nevoie.
Daca merge bine, mai am nevoie de un suport decent de iPhone pentru masina si un incarcator; chestia aia de la TomTom e cam scumpa.