17 din 22
17
Programe pentru iPhone (ne)recomandate de macuseri!
  [ Ignoră ]   [ # 241 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Urat? wtf… sunt desene pt copii, prea bune as zice.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 242 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.04.08

Profit de topic sa propun un program dar sa pun si intrebari legate de el.

Folosesc MxTube instalat din Cidia(pentru acest program am facut mai mult jb),pentru a vizualiza si descarca video de pe youtube.

Am mai gasit si Tv Youtube Videos Navigator ,are multe dar nu imi place asa mult ca primul.

Acum ce vroiam sa stiu,cunoasteti in program care sa vizualizeze directoarele ascunse din iphone,am multe video descarcate in Download,vreau sa le descarc in mac dar nu vad directoarele.

[ Ignoră ]   [ # 243 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cyberduck.

[ Ignoră ]   [ # 244 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Super.L-am configurat,e bun de tot.Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 245 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

jamie oliver, arata f bine: http://itunes.apple.com/ro/app/jamies-20-minute-meals/id318926433?mt=8

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 246 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.06.10

iLearnWords. e facut de mine smile . e un web-browser compact care te lasa sa dai ‘tap’ pe cuvinte (pe care nu le stii atunci cand citesti un articol intr-o limba straina) ca sa le traduci. Traducerea apare chiar acolo pe ecran. Cuvintele traduse sunt puse in liste (una pt fiecare zi) astfel incat sa poate fi consultate oricand. Traducerile se fac din limba site-ului deschis in limba setata pe telefon sau in cea aleasa in cadrul aplicatiei (50 de limbi disponibile). Conexiunea internet este necesara, deoarece traducerea se face folosind API-ul de la Google. Pe scurt, atunci cand citesti un articol strain si nu stii un cuvant nu trebuie sa te mai uiti in vreun dictionar ci doar dat ‘tap’ pe acel cuvant. am facut un walkthrough pe YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=nkn5Zd_KUIQ&feature=player_embedded . Iar aici aveti linkul spre locatia sa din App Store:http://itunes.apple.com/app/ilearnwords/id373768864?mt=8.  Astept cu mare interes cmentarii, pareri, critici.

[ Ignoră ]   [ # 247 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Signal, o aplicatie interesanta, iti arata la ce celula esti conectat si o gramada de detalii. Cinșpe lei si ceva a luat de la mine.

[ Ignoră ]   [ # 248 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

se pare ca e doar ptr iOS, pe 3.1.2 ce am eu acum nu merge. o s-o cumpar si eu dupa ce pun 4.0.1 :p e dezvoltata de planetbeing, membru dev-team, am primit un update pe twitter azi de la el.

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 249 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

O vazusem si eu in Cydia…dar banuiesc ca este pt oamenii care lucreaza pe profil…eu unu nush la ce m-ar ajuta…nici nu stiu cum ar trebuii sa interpretez toate dtele alea…sau daca m-ar ajuta sa stiu toate alea…:).
In rest arata bine…si banuiesc ca o sa foloseasca la cineva smile

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 250 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Măr
Macuser din: 09.06.10

Cat de aiurea este faptul ca nu exista (cel putin, nu inca) aplicatia iMovie pe AppStore-ul de la noi.
Pai ce numai cei din US au iPhone 4, hmmm !

Semnătură 

Stay hungry. Stay foolish.

[ Ignoră ]   [ # 251 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Oficial…..da :D

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 252 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

O aplicatie pe care am descoperit-o astazi si m-am strambat de ras e Talking Tom Cat ,nu stiu daca e pe itunes romania aici e link-ul de es http://itunes.apple.com/es/app/talking-tom-cat/id377194688?mt=8 

Grafica e super,e comic rau pisicul,face inregistrare video pe care o converteste si o urca pe youtube,facebook.L-ab balacarit si m-a facut si el la fel.

[ Ignoră ]   [ # 253 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.08.09

Stie careva vre-un dictionar RO-ENG care sa nu necesite conexiune net cu o baza de date buna ? M-ar interesa cateva informatii cat mai repede .... Multumesc anticipat

[ Ignoră ]   [ # 254 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

monkey island 2 - 0.79€

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 255 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07

Salut tuturor,
Sper ca nu s-a mai discutat. Dar am observat recent, ca au inceput sa apara App-uri in App Store ce permit redarea fisierelor AVI, Divx, WMV, etc pentru iPhone si iPad
Uitati doua programele Lite

http://itunes.apple.com/ro/app/oplayer-lite/id385907472?mt=8

http://itunes.apple.com/ro/app/yxplayer2-lite/id382986174?mt=8

Nu vrea sa va atrag atentia asupra acestor programe, nu vreau sa le fac reclama, doar idea ca exista.
Aplicatiile sunt foarte amatoare, si cu putine feature-uri, dar pe viitor.
Am dat search in app Store dupa cuvantul AVI, gasiti si altele care face direct streaming de pe Media Servere, fara a fi obligat sa fie convertite de un calculator.

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

17 din 22
17