18 din 22
18
Programe pentru iPhone (ne)recomandate de macuseri!
  [ Ignoră ]   [ # 256 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

GoodReader stie acum annotation, highlighting si markup in PDF. Perfect pentru mine.
Evident, e si pentru iPad.

[ Ignoră ]   [ # 257 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Square

[ Ignoră ]   [ # 258 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.04.08

Posturi de televiziune englezesti si cateva de alta limba.Sa spuneti cum merge la voi,la mine intrerupe imaginea dupa ceva timp,dar cel care mi-a dat link-ul zicea ca la el merge bine :  http://www.filmon.com/tv/?mid=13  .Necesita wifi pentru o buna vizionare.

[ Ignoră ]   [ # 259 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Imi trebuie un program pentru logging, cât de cât general. Sistemul central de acasă de încălzire/răcire are această funcție din păcate nu am cum sa scot datele. Practic vreau sa țin cont de câte ore a mers sistemul central cu flexibilitate la nivel de zi. Sugestii?

[ Ignoră ]   [ # 260 ]
RankRankRankRank
Administrator

Word Lens, promite mult: e din gama “augmented reality” plus translatoare. Deocamdata are doar o pereche de limbi (engleza - spaniola si spaniola - engleza), care costa fiecare 10 $ (reducere la jumatate pana la sfarsitul anului). Articol de la Ars.

Alta chestie interesanta ar fi Mail Rules, din Cydia, care permite adaugarea de reguli in Mail.app. 1,99$.

[ Ignoră ]   [ # 261 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.03.08

ce am instalat eu, doar din app store:
- viber - vorbesti gratis de pe iphone pe iphone
- whatsapp - chat intre smartphone-uri (iphone, android, blackberry)
- stiri360 - revista presei
- romedia - revista presei
- roradio - radiouri romanesti

[ Ignoră ]   [ # 262 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

The big picture http://itunes.apple.com/ro/app/the-big-picture-from-boston/id370709214?mt=8
Se misca cam prost pentru pretul ei.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 263 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.09.08

Eu am mai multe softuri cumparate de pe Cydia decit de pe appstore:) (cumparate raspberry)

Cydia de nepretuit:
Mywi (face router wifi din iphone)(scump dar merita)
3g unrestrictor (pacaleste app care vrea numa pe 3g sa merga si pe wifi)
Resuported + TVout Tuner (tvout orice e pe ecran cu cabluri 3rd party)
wifi sync (sync pe wifi, doh)
iFile (FINDER!)
Terminal
************************************** Admin zice ca nu e buna aplicatia asta conform regulamentului.

Appstore must have:
ezShare (true network access, poti vedea orice comp din retea wifi, acces la share, download, upload, exact ca pe comp. e best ca leam testat pe toate)(scump dar merita)
pastebot (copy/paste intre ifon si mac)
Serverman (webserver pe telefon)
Airdisplay (iphone pe post de 2nd monitor)
Cloudto go (share rapid de fisiere de pe iphone sau mac (cloudapp pt mac), uploadeaza pe un server si dai linku cui vrei, poze, docs, bm, etc)
Docs to go (true Office , exel, doc ppt etc)
1password (+ aplicatia de mac cu care se sync, pt parole, card, un fel de portofel criptat)
MEO photo (pt poze la secret raspberry, doar ca si cripteaza spre deosebire de restul pocnitorilor)
simple note (+ Just notes pt mac… notite pe mac si apare automat si pe ifon si vice versa)
VLC remote (niceeee)
romanian TV guide (ce e la tv acum si ce e next, cu poze si info, te anunta cu xx minute inainte ce incepe si e la favorite etc)

si… Appshoper, te notifica daca apar reduceri pe appstore la aplicatiile urmarite.
eu numa la reduceri fulger de o zi leam luat.. 99c fata de 3-4$.

Si multe altele dar mai putin importante (social networking, more clouds:) etc)

[ Modificat: 22 Februarie 2011 04:17 PM de Administrator ]
 Semnătură 

Macbook Pro 4.1 / Snowleopard 10.6.6
Iphone 4 32g / IOS 4.1

[ Ignoră ]   [ # 264 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.09.08

erata

3g unrestrictor e pe dos.. pacaleste aplicatiile care vor doar pe wifi sa mearga si pe 3g (hd pe ytube, facetime, etc)
...eram obosit.

Semnătură 

Macbook Pro 4.1 / Snowleopard 10.6.6
Iphone 4 32g / IOS 4.1

[ Ignoră ]   [ # 265 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Photo Factory, gratis azi. Biscuiți-l.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 266 ]
RankRankRankRank
Administrator

IntoNow, un fel de Shazam pentru seriale TV (americane). Doar in Store-ul USA. Funcționește bine; nu, nu trebuie sa “vadă” ecranul, ci doar sa “audă” sunetul.

[ Ignoră ]   [ # 267 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 23.05.08

stie cineva o aplicatie de inregistrat apeluri? nu conteaza pretul ci doar sa mearga (daca se poate in background si sa inregistreze toate apelurile fie date fi primite ar fi ideal)

Semnătură 

Be smart don’t be a retard! Mcintosh / Hcintosh user. | PowerBook G4 1.5 GHz/1GB RAM DDR/80 GB HDD | iPhone 4 16GB | New iPad 32GB

[ Ignoră ]   [ # 268 ]
RankRank
Jr. Member

Aaaa si sa fie neaparat din store. Nu o sa imi bat capul cu jailbraiking and other stuff.

Semnătură 

Be smart don’t be a retard! Mcintosh / Hcintosh user. | PowerBook G4 1.5 GHz/1GB RAM DDR/80 GB HDD | iPhone 4 16GB | New iPad 32GB

[ Ignoră ]   [ # 269 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Există în AppStore, dar “it only works in the US”:
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=284428991&mt=8&ign-mpt=uo=6#

Pe de altă parte, la întrebarea “Există ceva soft care să ...”, se poate răspunde întotdeauna cu: “NU ! Dar există ceva HARD care ...” smile
http://awaitinginspiration.com/2009/11/iphone-call-recorder-v2/

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 270 ]
RankRank
Jr. Member

Deci nici o sansa sa imi inregistrez apelurile. *&^%%$^*#%#$%&#*#!

Semnătură 

18 din 22
18