S-a mai discutat. Legislatia din California nu permite inregistrarea apelului fara confirmarea participantilor asa ca nu pot sa introduca o asemenea facilitate in telefon.
Nu e doar California, dreptul la înregistrarea conversatiilor FĂRĂ a notifica celălalt participant e lege de stat deci la latitudinea fiecăruia, nu lege federală. Unele state permit, majoritatea nu.
S-a mai discutat. Legislatia din California nu permite inregistrarea apelului fara confirmarea participantilor asa ca nu pot sa introduca o asemenea facilitate in telefon.
Nici sa faci poze la copii dezbracati si sa le trimiti pe mail sau sa le postezi pe flickr nu ai voie, dar vad ca n-au scos camera, programul de mail si Safari…
Am dat peste asta incercand sa gasesc un nou sistem de notificatri pt iPhone, pt ca cele implementate de Apple…..sunt putin…..enervante :D.
Arata bine…......me like :D
Am dat peste asta incercand sa gasesc un nou sistem de notificatri pt iPhone, pt ca cele implementate de Apple…..sunt putin…..enervante :D.
Arata bine…......me like :D
da si eu azi, dar atat timp cat imi ignora setarile de motificari si-mi da cu SONOR in creier la orice ora a zilei si pentru ORICE alerta…
e un inceput bun insa. cand o ajunge la versiunea 0.6 il mai instalez o data. se impaca bine cu notified pro si se completeaza reciproc. e open source si am inteles ca sunt o groaza de programatori care contribuie zilnic.
da si eu azi, dar atat timp cat imi ignora setarile de motificari si-mi da cu SONOR in creier la orice ora a zilei si pentru ORICE alerta…
e un inceput bun insa. cand o ajunge la versiunea 0.6 il mai instalez o data. se impaca bine cu notified pro si se completeaza reciproc. e open source si am inteles ca sunt o groaza de programatori care contribuie zilnic.
Deah…..ciudat…...l-am folosit in silent mode. Cand am activat sonoru, si mi-am trimis un sms a fost ok. Dar pe urma mi-am dat un pm pe mess, si suna ca si cand am primit un SMS si un PM in acelasi timp. Ciudat.
Si in Settings nu imi aparea nicio setare….doar info despre aplicatie si creeator.
Nu stiu daca s-a zis de ele pana acum dar in appstore exista cateva programe ce iti permit sa downloadezi fisiere in iphone (transferul de fisiere se face ulterior prin mail sau itunes file sharing) . Eu am incercat unul din programe si in mare face ce zice , am descarcat si un fisier .rar si un fisier dupa zippyshare… Programul se numeste iDownload Pro si este gratis azi