Daca sunt si useri de iPhone care urmaresc Euro 2008 sau vor sa stie detaliile campionatului oricand, atunci a aparut aplicatia Euro2008 de pe sursa http://repo.ispazio.net. Are si limba romana aplicatia cu tot cu diacritice
atoma - incearca cu Poof pentru ascunderea icoanelor.
Sipgate a lansat client SIP pentru iphone!
Spre deosebire de magarii de la fring care iti foloseau user/pass, clientul de la sipgate se conecteaza direct la providerul de sip. Latenta mica, calitate foarte buna.
cel mai tare soft de pana acum. are si copy paste si send picture. merge perfect in background prin wifi chiar si cand ecranul este stins. poate il testeaza cineva si prin retea mobila
Cui îi displace să aștepte după iTunes și backup-ul de zeci de minute, îi recomand DisableBackup. O mică aplicație care face asta, fără a opri sincronizarea mail-urilor, contacts, photos etc. Succese!
O aplicatie care sa arate bateria ca valoare numerica si semnalul antenei exista?
o alta optiune inafara de cea pe care a sugerat-o luci este gata implementata in BossPrefs.. eu sunt pe 2.0 dar sunt sigur ca e valabil si pentru versiuni anterioare.. daca te uiti atent in meniu o so regasesti. cu toate astea, pe mine nu ma fascineaza prea mult valoarea numerica in locul bateriei…
hope it helps
am vazut ca se gaseste si im+ in appstore. e free dar nu e valabil pt romania. astept poate aduce cineva agile messenger pe 2.0. pana acum mi s-a parut cel mai bun client de messenger.
am vazut ca se gaseste si im+ in appstore. e free dar nu e valabil pt romania. astept poate aduce cineva agile messenger pe 2.0. pana acum mi s-a parut cel mai bun client de messenger.
Este free intradevar si poate fii download-dat prin iTunes sau terminalul mobil si este disponibil si pentru Romania.Ai nevoie doar de acel cont la apple valid.L-am incercat si merge bine.Pana in asteptarea lui Agile pentru 2.0 este cred alaturi de Parlingo cea mai convenabila alegere, asta ma refer ca este free.Exista si o versiune pe bani, MobileChat care costa 2,39 euro si care in veriunea actuala este o porcarie, bani aruncati pe geam.Nu recomand nimanui.
Succes
cel mai util program care-l am mi se pare enigmo :D
apoi IM, altele nu am reusit sa le fac sa mearga, ba trebuia cont special, ba nu era compatibil cu iphonu meu