S-a mutat aici. Dacă pentru fiecare softuleț se deschide o discuție nouă, nasoală harababură iese.
Cele bune!
PS De menționat că merge doar pe windows.
MobileFiles Pro - este aplicatia pentru care am renuntat la Air Sharing-ul pe care il luasem gratuit si care acum nu se mai updateaza decat daca il cumperi pe bani. Geniala aplicatie apartine celor de la Quickoffice, un nume familiar pentru cei care au avut sau au smartphone-uri pe Symbian OS. Bine, varianta pentru iPhone nu are nici in clin nici in maneca cu ce puteti gasi pe bietele telefoane Symbian la rezolutie QVGA si tastatura fizica. Vede cam toate tipurile de fisiere - inclusiv PDF - si permite editarea in detaliu pentru Excel - inclusiv culoare font, culoare caractere, bold, italics, underline, etc. Urmatoarele update-uri vor permite si editarea in Word sau PowerPoint. Face 8 EURO!
SaveMyDocs - nu-i asa ca mai naspa decat sa nu ai Flash Player la Safari este sa nu ai un banal download manager? De multe ori am vrut sa salvez documente sau HTML-uri peste care sa ma mai uit cand sunt offline. Pentru numai 3 EURO, acest “lux” devine posibil si pe iPhone.
Upcoming Events - cea mai buna aplicatie din categoria asta. Ia din agenda toate datele de nastere ale contactelor si le afiseaza in ordine, precizand cate zile au ramas si ce varsta se implineste. Direct din aplicatie poti suna ori trimite SMS sau e-mail. De asemenea, se pot adauga zile de nastere si din afara agendei - chiar daca anul nasterii nu e cunoscut - precum si alte aniversari (zile de nume, de casatorie, etc). 3 EURO.
iXpenseIt - un program interesant care ajuta la planificarea bugetului familiei. La finalul unor perioade determinate afiseaza grafice de cheltuieli pe categorii. 3 EURO.
X-Plane si X-Plane Airliner - am facut prostia sa ma grabesc si sa dau 8 EURO pe primul, care e mai prost decat al doilea si dublu ca pret. X-Plane simplu are avioane individuale, cu comenzi putine si o harta mica cu trei aeroporturi. X-Plane Airliner vine cu avioane de pasageri, comenzi mai numeroase care confera un control mai bun, o harta mai mare si foarte multe aeroporturi. Din pacate grafica ar putea fi mult mai buna la ambele variante, dar ce sa ceri la 8 MB?
Brothers in Arms - cel mai tare joc pe care-l am. Gameloft s-a intrecut pe sine, jocul asta este chiar peste Asphalt 4, daca am putea compara categorii diferite. Misiuni numeroase si diferite, grafica excelenta, sunet, interfata - totul e aproape ireprosabil. Dureaza ceva timp pana te obisnuiesti cu comenzile de deplasare totusi. 8 EURO pe deplin meritati.
Ati incercat vreunul Brother in Arms - Hour of Heroes, de la Gameloft? A urcat rapid in topuri, e pe locul 7 in iTunes USA si pe locul 5 la noi. Ma intreb daca face 8 Euro, eu mai am un joc de la Gameloft caruia i-am acordat cu indulgenta 3 stele de rating - este vorba de Chess Classics. Asphalt 4 insa merita din plin 5 stele…
stii cumva vreun chess care merita? si eu am dat banii pe asta si-mi cam pare rau. si am mai luat de la ei unu cu tot felu de teste pt creier, nici nu mi l-am mai reinstalat, 8euro aruncati.
ma uit acum la chess with friends care arata f bine dar se joaca doar pe net
Ca program de sah recomand tChess Pro, pe care il poti testa si in varianta gratuita, care are aceleasi features dar e cu cateva sute de puncte Elo mai slab. Are de departe cea mai buna interfata (piesele seamana cu cele ale programului Fritz), are multiplayer, poti salva partidele si poti sa setezi orice pozitii pentru a fi analizate. Cat despre Chess Classics, e cel mai prost soft iPhone pe care l-am cumparat vreodata, drept dovada pretul i-a scazut de la 8 Euro la 1,5 Euro. Ma enerveaza ca are un repertoriu foarte ingust de deschideri, tabla 2D e stupid de mica iar programul tinde sa joace mai prost cand ii lasi mai mult timp de gandire. In plus, daca joci pe multiplayer tabla nu se intoarce automat cand vine randul celuilalt. Sper ca in viitor sa apara un Rybka din partea ChessBase, sau macar un Chessmaster de la Ubisoft. Cand e vorba de sah prefer o interfata mai putin fancy in favoarea unui program mai puternic si cu optiuni mai numeroase.
[ Modificat: 05 Ianuarie 2009 12:46 AM de AppleGenius ]
Stiti vreo aplicatie cu ajutorul careia poti edita exclusiv documente ? (pdf , doc , execel)
Pentru editare in Excel singura optiune disponibila momentan este MobileFiles Pro. Pentru PDF-uri nu s-a facut nimic, iar pentru fisierele .doc exista un programel dar nu i-am retinut denumirea. Eu de Excel aveam nevoie, asa ca pentru celelalte astept update-uri de la Quickoffice.
Ca program de sah recomand tChess Pro, pe care il poti testa si in varianta gratuita, care are aceleasi features dar e cu cateva sute de puncte Elo mai slab. Are de departe cea mai buna interfata (piesele seamana cu cele ale programului Fritz), are multiplayer, poti salva partidele si poti sa setezi orice pozitii pentru a fi analizate. Cat despre Chess Classics, e cel mai prost soft iPhone pe care l-am cumparat vreodata, drept dovada pretul i-a scazut de la 8 Euro la 1,5 Euro. Ma enerveaza ca are un repertoriu foarte ingust de deschideri, tabla 2D e stupid de mica iar programul tinde sa joace mai prost cand ii lasi mai mult timp de gandire. In plus, daca joci pe multiplayer tabla nu se intoarce automat cand vine randul celuilalt. Sper ca in viitor sa apara un Rybka din partea ChessBase, sau macar un Chessmaster de la Ubisoft. Cand e vorba de sah prefer o interfata mai putin fancy in favoarea unui program mai puternic si cu optiuni mai numeroase.
tChessLite e 0.99$
Mai exista si o varianta free ?
0.79
ma bag la asta din cauza pretului, elo s-ar putea sa fie deja prea mare pt mine, dar o sa testez.
app, vrea cineva sa joace pe chess with friends (e free)? eu am deja doua meciuri incepute dar n-au mai mutat de 16 ore si nici nu am speranta ca o sa mai mute. mi se pare geniala ideea oricum. va trebui sa facem schimb de numere, pe PM.
Eu am reusit sa-mi fac un cont US gratuit pentru ca cel din RO nu imi satisface nevoile. Aplicatiile de care sunt multumit ar fi OneConnect (client yahoo mess), Google Earth, Myspace, Night Stand, Backgrounds si multe joculete si social networking programs. Nu am gasit din pacate un program ceva cu care sa pot filma. Stiu ca exista pe installer/cydia dar nu vreau sa-l jailbreak-uiesc..
AppSniper - tine cont de aplicatiile care apar in App Store si de asemenea face lista cu aplicatiile care sunt on sale/reduse la pret/free. Se poate tocmi si watch list. Nu e free
Clinometer - aplicatie ce masoara gradul de inclinatie, foarte profesionala aplicatia si precisa, mai ales de pe urma unei calibrari Not free
Si acum o intrebare. Vreau o aplicatie care masoara gradul de vibratii. Am gasit una singura numita seismometer care nu e free. Stiti si alte aplicatii similare, eventual gratis?
Mai sunt in App store in caz ca nu stiati eBay mobile, Amazon. A aparut pe 31 Decembrie SHOUTCast (vedeti http://www.shoutcast.com si va dati seama ce e).
Horizon simuleaza clinometrul de la bordul unui avion, e free dar e asa si-asa ca aplicatie. Incercati-l totusi
Tap Tap Revenge e un fel de Guitar Hero, gratis
WiFinder, self-explanatory, tot gratis
If Found permite stocarea informatiilor despre ownerul device-ului in caz ca e pierdut. Gratis
CloseCall permite scrierea unui nume si numar de telefon de contact in caz de urgenta si creaza un background cu aceste informatii (folositi ce imagine doriti)