Cattus Thraex - 14 Decembrie 2007 03:52 AM
Eugen M. - 14 Decembrie 2007 03:50 AM
Cattus Thraex - 14 Decembrie 2007 03:21 AM
Eugen M. - 14 Decembrie 2007 03:02 AM
john doe - 11 Decembrie 2007 02:57 AM
iaru - 09 Decembrie 2007 06:06 PM
Mad… Si cel mai nasol e pentru cei care scriu CORECT româneste, adica cu î si nu cu â! Oricit ati zimbi, asta e situatia.
De acord. Și eu am scris,scriu și voi scrie toată viața cu î.
Eu sriu cu î din i deocamdată fiindcă tastatura sau laptopul de pe care sunt de cele mai multe ori online nu are î din a, deci nu îmi permite acest lucru. La asta v-aţi gîndiţi înainte să posţi…despre cei care scriu incorect romîneşte…?
Ce fel de tastatură fizică ai? Cum să nu aibă â? Indiferent de keylayout, e pe o tastă prezentă pe ORICE tastatură. Necazuri îs cu ș, uneori, nu cu â. Sau cu semnele citării „citat”.
E un laptop Medion cumpărat de la Aldi, cu XP în limba germană pe el, am căuta zile întregi î din a şi nu am găsit.
e tastatură QWERTZ deci nemţească...iar cît ma pricep eu la PC şi XP…păi am lăsat-o baltă.
Păi ai activat Romanian/Rumänisch pe el? Sau ai descărcat alternativele, mai bune, ale lui Cristi Secară (http://www.secarica.ro)?
DE activat, am activat, doar se vede, nu? folosesc celelalte diacritice , uite ăîţş, de descărcat nu, ar fi o soluţie să descarc dar nu e PC-ul meu…cred că înţelegi…dar cine ştie poate o fac fără voi lui, dar nu e frumos.