2 din 2
2
Diacriticele mi se schimbă pe Helvetica la unele fonturi, în Photoshop.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Mie îmi apar mai multe semne (cu Helvetica în TextEdit).

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Uitați o tentativă de brevet (Apple) publicată astăzi de US Patent Application. E vorba de o tastatură cu afișaj pe fiecare tastă, afișaj ce poate fi modificat.

Ceva de genul ăsta mai există, însă Apple are șanse să obțină brevetul, așa cum și Microsoft a reușit să patenteze double-click.

[ Modificat: 04 Ianuarie 2008 01:55 AM de Gattopardo ]

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

deja am pierdut sirul….

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 05.08.07

Am mai vazut tastaturi “blank”, cu funcţie de pus ce vrei pe ele, până la afişare, mi se pare că pe ceva site rusesc (al celor care o dezvoltaseră). Oricum, nu mi se pare utilă pentru common usage, adică să-ţi faci tu musai tastatura ta (în special că apoi ţi-e extrem de greu pe altele). Şi preţul e, deocamdată, oricum prea mare.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dariusg - 04 Ianuarie 2008 03:16 AM

Am mai vazut tastaturi “blank”, cu funcţie de pus ce vrei pe ele, până la afişare, mi se pare că pe ceva site rusesc (al celor care o dezvoltaseră). Oricum, nu mi se pare utilă pentru common usage, adică să-ţi faci tu musai tastatura ta (în special că apoi ţi-e extrem de greu pe altele). Şi preţul e, deocamdată, oricum prea mare.

Pentru „common usage” nu, dar și necomunul devine comun după ceva rutină.
Evident, viitorul aparține acelor tastaturi virtuale cu laser, unde utilizatorul își alege el tastatura convenabilă. Pt cine scrie mult și trebuie să scrie și repede nu e de colo inovația asta.
Dar plecasem de la altă vorbă... așa că ajunge.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
dariusg - 04 Ianuarie 2008 03:16 AM

cred ca la asta te referi… asa cum zice si gattopardo
dar nu este -in niciun caz- pentru common usage
smile

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Lebedev nu se opreste.
Gata, sorry pt offtopic.

2 din 2
2