Vreau sa imi iau in sistem audio de la logitec de 5+1 care stie input optical audio. Vreau sa stiu si eu daca o sa imi fie in stare POWER MAC-ul sa scoata surround. Si inca o chestie care ma mai streseaza… conectorul de optical audio out de la mac o sa fie compatibil?
Are cineva instalat un asa sistem pe un powermac sau a auzit de cineva care a facut asta? E ceva ce ar trebuii sa stiu inainte sa dau banii pe sistem?
eu vreau 5+1 ca sa imi fac surrond la filme. Intr-un fel sunt deacord cu tine. Pentru muzica chiar nu are sens. Da daca toate dvd-urile scot acum suntet 5+1 m-am gandit why the fuck not:)
Bosse, sunt intr-adevar slabute. Iar de Sony nu mai vorbesc.
Nici eu nu recomand un sistem 5.1. Am acasa 2 perechi de boxe, old times, Quadral si Heco, care intra intr-un amplif Pioneer A80. Suna foarte bine, iar la filme nu am mai simtit nevoia de 5.1
La boxe cele mai deosebite boxe sunt H&W si CANTON, iar eu sunt obiectiv fata de asta pentru ca nu am n ici una din ele personal dar am avut parte de auditii si teste cu foarte foarte multe feluri, modele si marcii, iar amplificator daca vrei sa faci o treaba iti iei un Marantz stereo, nu surround asta daca esti audiofil, daca iei pt filme nu te obosii cu de astea, luati un surround.