Bine ai venit utilizatorule. Poți să te loghezi sau să creezi un cont nou.
  • Caută in site

Stiri Recente

iPhone cu lentila Zeiss

Marți, Ianuarie 12, 2016

Zeiss a anunțat un parteneriat cu compania EXOlens, pentru a dezvolta lentile premium pentru camerele digitale ale telefoanelor Apple iPhone 6/6s.
În viitor vor fi disponibile adaptoare compatibile și cu alte smartphone-uri, dar în acest moment au mizat doar pe popularitatea Apple.
Zeiss sunt determinați să ridice nivelul de calitate al lentilelor pentru smartphone la un alt nivel și au lansat trei astfel de lentile: wide, macro și un teleobiectiv.

image

sursa

Autor: dacuBurebista

Citește tot

9 ianuarie, 9 ani de iPhone

Sâmbătă, Ianuarie 09, 2016

Pe 9 ianuarie 2007, Jobs făcea cea mai importantă prezentare din cariera lui ilustră: iPhone!
Ce a urmat, știm cu toții.
O scurtă istorie aici.

image

Autor: dacuBurebista

Citește tot

Folosirea Forței? Nuuu, doar Apple Watch comandă zborul dronelor

Marți, Ianuarie 05, 2016

Inspiraţi de ultimul film din seria Star Wars, un grup de cercetători din Taiwan au creat o dronă care poate fi controlată prin simpla mişcare a mâinii, fără alte telecomenzi.
Prototipul răspunde la gesturie făcute din închietura mâinii, traduse cu ajutorul senzorilor de mişcare încorporaţi în Apple Watch. Pentru asta a fost creat un nou limbaj de programare complet, botezat “Dong”; software-ul recunoaşte mişcările utilizatorului şi le asociază cu instrucţiunile pentru controlarea dronei.

Adaptat unui exemplar Parrot AR Drone 3.0, software-ul realizează pilotarea în modul semi-autonom, executând comenzi simple aplicate de la distanţă. Astfel, pentru stăpânirea “Forţei„ aplicate cu ajutorul Apple Watch nu este nevoie de prea multă practică, simplele mişcări ale mâinii fiind de ajuns pentru a indica direcţia dorită a zborului.
sursa: http://www.reuters.com/article/us-apple-watch-drone-idUSKBN0UE14Q20160101

image

Autor: dacuBurebista

Citește tot

Steve Jobs: The Man In the Machine

Marți, Ianuarie 05, 2016

Steve Jobs: Omul din Mașină  încearcă să dezvăluie multe fațete ale regretatului co-fondator Apple. Vocea din trailer spune că a fost iubit pentru multe lucruri pe care le-a făcut fără să fie el însuși iubit.
Filmul documentar a reapărut pe CNN și găsiți o prezentare a lui aici: http://www.cnet.com/news/steve-jobs-documentary-makes-a-new-appearance/

image

Autor: dacuBurebista

Citește tot

Ce ne așteaptă în 2016

Sâmbătă, Ianuarie 02, 2016

Mac Rumors ne face o scurtă prezentare despre ce vom vedea în acest an: Apple Watch 2, iPhone 6c, iPhone 7, Skylake MacBooks și altele, câte or fi ele…
Articolul îl găsiți pe http://www.macrumors.com

image

Autor: dacuBurebista

Citește tot
Page 2 of 86 pages  <  1 2 3 4 >  Ultima »
    Dependent de știri? Abonează-te...