Webcamul se opreste din 3 in 3 minute cand folosesc yahoo messenger. Ideea este ca ea ramane deschisa pe monitorul meu, beculetul este aprins insa cel de la capatul celalalt nu ma mai vede mai are cineva problema asta, am incercat permisi reparate, stergere cache, etc., reinstalare ym, nu imi ramane decat un singur lucru pe care nu prea vreau sa il fac si ala ar fi reinstalarea os. este vb de un Macbook CD 2.0 ghz, 2 gb ram, Leopard 10.5.4
rog adminul sa mute postul dc nu am postat in categoria buna
sa inteleg ca nu mai are nimeni nici o idee de ce se intampla chestia asta cu yahoo messenger, ba mai nou nu mai ma pot pune online pentru anumite persoane :(
nu are nimeni idee de ce se intimpla atunci cind nu furnizezi informatii
spui ca pe alt calculator merge, nu?
acolo ai alt sistem de operare?
alte configurari?
nu are nimeni idee de ce se intimpla atunci cind nu furnizezi informatii
spui ca pe alt calculator merge, nu?
acolo ai alt sistem de operare?
alte configurari?
imi cer scuze ca nu am furnizat suficiente informatii, cel pe care merge este MBP din semnatura acelasi sistem de operare aceleasi updateuri 10.5.4
Ce e ciudat ca, dupa o luna in care mi-a fost imposibil sa am o imagine, brusc, imaginea mi s-a întors! De-ale yahoo-ului. Singura soluţie e o curăţare adînca. Hai cu OnyX sau mainMenu!
Si, fireşte, dezinstalarea COMPLETA a lui Yahoo (cu preferinţe cu tot)!
Ce e ciudat ca, dupa o luna in care mi-a fost imposibil sa am o imagine, brusc, imaginea mi s-a întors! De-ale yahoo-ului. Singura soluţie e o curăţare adînca. Hai cu OnyX sau mainMenu!
Si, fireşte, dezinstalarea COMPLETA a lui Yahoo (cu preferinţe cu tot)!
mi s-a intamplat o chestie, iam dezinstalat yahoo mess, si am sters pref.libul, l-am resintalat si cand am vrut sa ma loghez el am scris username-ul si mi-a aparut avatarul atribuit usernameului cu totate ca pref lib a fost sters
da, cam de o sapt merge avatarul… insa am aceeasi problema ca si neo cu camera… si am o conexiune fff buna aici (ajunge si la 14MB/s, real nu teoretic )
poti sa introduci orice username la logare, avatarul se ia automat de pe server, chiar daca userul respectiv niciodata n-a fost logat de pe calculatorul tau. Am incercat asta cu cateva username-uri si instant mi-au aparut pozele. Asta e
da, cam de o sapt merge avatarul… insa am aceeasi problema ca si neo cu camera… si am o conexiune fff buna aici (ajunge si la 14MB/s, real nu teoretic )
nici o rezolvare la chestia cu camera? eu am tot incercat sa caut pe net nu prea am gasit nimic, am gasit un articol pe apple discussions dar e nefinalizat.
Eu am 10.5.4 pe un Macbook.Si la mine se intampla la fel cu webcamul si nu am vreo conexiune nasoala (banda de 24mb/s deci la download am vreo 2-3mb/s)......transferul de fisiere merge de ceva timp…...dupa ce am updatat la noua versiune crapa le fel de des ca inainte…...adica de 2-3 ori pe zi.
Am inteles ca pana acum nu puteai sa setezi stealth settings individuale pt fiecare user dar ca noua varianta ar fi introdus chestia asta.Nu am incercat pana acum.Per total tot de kkt e messengerul pt mac.