Şi eu am avut probleme cu yahoo messenger. S-a blocat macul de cîteva ori, de a trebuit restartat, cînd am vrut să trimit cuiva nişte poze prin mess, iar o altă problemă e faptul că nu mi se închide niciodată fără Force Quit.
nu am crezut ca e asa grav daca cer un site de torrenturi,dar incer sa ma bucur si eu de notebook’ul meu,nu se va mai intample
Din nefericire aici este. Site-ul e “sub radar-ul” celor de la BSA.
Dacă vrei să scapi nebanat, citește măcar odată regulamentul forumului și dacă faci cum scrie acolo, vor crește liniștite bulinele de sub avatarul tău.
Şi eu am avut probleme cu yahoo messenger. S-a blocat macul de cîteva ori, de a trebuit restartat, cînd am vrut să trimit cuiva nişte poze prin mess, iar o altă problemă e faptul că nu mi se închide niciodată fără Force Quit.
S-a mai discutat şi asta. Cel mai bine ar fi să-i arunci preferinţele (.plistul asociat lui Yahoo) din users/numele tău/Library/Preferences. Cred că e vorba de: com.yahoo.messenger3.plist şi com.yahoo.messenger3.Users.numeletau.plist. Înainte de a-l relansa, curăţă încă o dată cache-urile, apoi repară permisiunile, şi se rezolvă.
De ajutor e Preferential Treatment, de la http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/22790
S-a mai discutat şi asta. Cel mai bine ar fi să-i arunci preferinţele (.plistul asociat lui Yahoo) din users/numele tău/Library/Preferences. Cred că e vorba de: com.yahoo.messenger3.plist şi com.yahoo.messenger3.Users.numeletau.plist. Înainte de a-l relansa, curăţă încă o dată cache-urile, apoi repară permisiunile, şi se rezolvă.
De ajutor e Preferential Treatment, de la http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/22790
S-a mai discutat, dar nu s-a rezolvat I-am aruncat preferinţele, i-am curăţat cache-urile, i-am reparat permisiunile şi tot aşa face. Ba mai mult, l-am şi dezinstalat şi reinstalat de vreo două ori. Menţionez faptul că daca ţin mess-ul deschis vreo oră, apoi se închide normal, însă dacă intru pentru cîteva minute şi apoi vreau să-l închid, nu face asta decît cu Force Quit.
Problema asta mi-a apărut de cîteva luni, nu e de ieri de azi, însă voi relua toate indicaţiile date de tine. Încerc şi Preferenţial Treatment. Merci
La Mulţi Ani!
Adium nu face transfer de fisiere numai pe contul Yahoo si doar intre el si Yahoo Messengeer (Mac/Win). Adium face trasnfer de fisiere pe cont gtalk atat Adium <-> Adium cat si Adium <-> GTalk. La fel si pe cont AIM. De asemenea Adium, face transfer si pe reteaua yahoo, intre Adium <-> Adium, Adium <-> Pidgin (Windows / Linux).
Eu folosesc Adium, pentru upload folosesc un soft excelent, numit QuickShareIt (Google pentru el), pe care-l tin in Dock, fac drag & drop cu fisierul pe care vreau sa-l trimit si-mi da un link pe care-l pot pastui in fereastra de chat. Din pacate, QuickShareIt nu este si pentru Windows, deci trebuie sa-mi anunt interlocutorul sa-mi ataseze fisierul care vrea sa mi-l trimita prin Mail.
Am contacte si pe yahoo, si pe gmail, si pe AOL / .mac / .me, asa ca nu-mi place sa am mai multe softuri IM deschise. So, fuck off Yahoo Messenger si pastrez Adium, cu toate dezavantajele lui.