10 din 22
10
Probleme cu Yahoo
  [ Ignoră ]   [ # 136 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

nu am crezut ca e asa grav daca cer un site de torrenturi,dar incer sa ma bucur si eu de notebook’ul meu,nu se va mai intample

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 137 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Şi eu am avut probleme cu yahoo messenger. S-a blocat macul de cîteva ori, de a trebuit restartat, cînd am vrut să trimit cuiva nişte poze prin mess, iar o altă problemă e faptul că nu mi se închide niciodată fără Force Quit.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 138 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
hamilton - 02 Ianuarie 2009 02:21 AM

nu am crezut ca e asa grav daca cer un site de torrenturi,dar incer sa ma bucur si eu de notebook’ul meu,nu se va mai intample

Din nefericire aici este. Site-ul e “sub radar-ul” celor de la BSA.
Dacă vrei să scapi nebanat, citește măcar odată regulamentul forumului și dacă faci cum scrie acolo, vor crește liniștite bulinele de sub avatarul tău.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 139 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Artistul - 02 Ianuarie 2009 03:10 AM

Şi eu am avut probleme cu yahoo messenger. S-a blocat macul de cîteva ori, de a trebuit restartat, cînd am vrut să trimit cuiva nişte poze prin mess, iar o altă problemă e faptul că nu mi se închide niciodată fără Force Quit.

S-a mai discutat şi asta. Cel mai bine ar fi să-i arunci preferinţele (.plistul asociat lui Yahoo) din users/numele tău/Library/Preferences. Cred că e vorba de: com.yahoo.messenger3.plist şi com.yahoo.messenger3.Users.numeletau.plist. Înainte de a-l relansa, curăţă încă o dată cache-urile, apoi repară permisiunile, şi se rezolvă.
De ajutor e Preferential Treatment, de la http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/22790

[ Modificat: 02 Ianuarie 2009 04:11 AM de iaru ]

[ Ignoră ]   [ # 140 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Atenţie, ar trebui să-ţi salvezi convorbirile!

[ Ignoră ]   [ # 141 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

de ce ? si cum le salvez?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 142 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai funcţia Export. Nu ştiu de ce. Unii vor să-şi salveze convorbirile (dacă au bifat arhivarea lor).

[ Ignoră ]   [ # 143 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 02 Ianuarie 2009 04:06 AM
Artistul - 02 Ianuarie 2009 03:10 AM

S-a mai discutat şi asta. Cel mai bine ar fi să-i arunci preferinţele (.plistul asociat lui Yahoo) din users/numele tău/Library/Preferences. Cred că e vorba de: com.yahoo.messenger3.plist şi com.yahoo.messenger3.Users.numeletau.plist. Înainte de a-l relansa, curăţă încă o dată cache-urile, apoi repară permisiunile, şi se rezolvă.
De ajutor e Preferential Treatment, de la http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/22790

S-a mai discutat, dar nu s-a rezolvat smile I-am aruncat preferinţele, i-am curăţat cache-urile, i-am reparat permisiunile şi tot aşa face. Ba mai mult, l-am şi dezinstalat şi reinstalat de vreo două ori. Menţionez faptul că daca ţin mess-ul deschis vreo oră, apoi se închide normal, însă dacă intru pentru cîteva minute şi apoi vreau să-l închid, nu face asta decît cu Force Quit.
Problema asta mi-a apărut de cîteva luni, nu e de ieri de azi, însă voi relua toate indicaţiile date de tine. Încerc şi Preferenţial Treatment. Merci smile
La Mulţi Ani!

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 144 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

@hamilton
pentru ca esti nou, probabil nu ai auzit: exista si Adium, un alt client de (multi)messenger, care e mai apple style wink

[ Ignoră ]   [ # 145 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 09.09.07

da, dar cu adium nu poti face download/upload de fisiere… sau, cel putin, la mine nu a mers, oricat l-am frecat…

Semnătură 

save a tree. eat a beaver!

[ Ignoră ]   [ # 146 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

@fallout

ce m-am speriat de roata asta a ta…

[ Ignoră ]   [ # 147 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
fallout - 02 Ianuarie 2009 08:14 PM

da, dar cu adium nu poti face download/upload de fisiere… sau, cel putin, la mine nu a mers, oricat l-am frecat…

Da. Aşa e şi la mine.

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 148 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am auzit de el dar nu l-am cautat,o sa il incerc zilele astea,mersi

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 149 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Adium nu face transfer de fisiere numai pe contul Yahoo si doar intre el si Yahoo Messengeer (Mac/Win). Adium face trasnfer de fisiere pe cont gtalk atat Adium <-> Adium cat si Adium <-> GTalk. La fel si pe cont AIM. De asemenea Adium, face transfer si pe reteaua yahoo, intre Adium <-> Adium, Adium <-> Pidgin (Windows / Linux).
Eu folosesc Adium, pentru upload folosesc un soft excelent, numit QuickShareIt (Google pentru el), pe care-l tin in Dock, fac drag & drop cu fisierul pe care vreau sa-l trimit si-mi da un link pe care-l pot pastui in fereastra de chat. Din pacate, QuickShareIt nu este si pentru Windows, deci trebuie sa-mi anunt interlocutorul sa-mi ataseze fisierul care vrea sa mi-l trimita prin Mail.
Am contacte si pe yahoo, si pe gmail, si pe AOL / .mac / .me, asa ca nu-mi place sa am mai multe softuri IM deschise. So, fuck off Yahoo Messenger si pastrez Adium, cu toate dezavantajele lui.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 150 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 09.09.07

si eu tot pe adium raman, chiar daca trebuie sa zic de 5-6 ori pe zi ‘nu-mi da aici, trimite-mi pe e-mail’...

Semnătură 

save a tree. eat a beaver!

10 din 22
10