11 din 22
11
Probleme cu Yahoo
  [ Ignoră ]   [ # 151 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Merge si Y!M - Adium si Adium - Y!M dar nu mereu. Cred ca e in functie de versiunea de Y!M sau de alinierea planetelor.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 152 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca pe win e ultima versiune de YM si e setat corect, merge in ambele sensuri, așa este wink

[ Ignoră ]   [ # 153 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

Digsby(http://www.digsby.com) chat client , foloseste AppleWebkit rendering, scris in python si merge pe Linux/OSX/Win; indiferent de versiune suporta filetransfer on the fly Digsby-YahooMess si viceversa(deci chiar clientul Yahoo). La fel ca si multi alti clienti multiprotocol suporta tot neamul(aim,win,icq,gtalk etc) + conturi de mail + facebook,myspace,twitter.  Give it a try , it’s free !

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 154 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

merge super bine!
iaca:

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 155 ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Întrebare .. sunt căsăpit zilnic și rău de tot de yahoo… primesc poze ... on the fly ca să zic așa, și ciudat digsby ... e foarte frumos, și nu e ... că nu e încă la download, și cum se mișcă băieții cred că nu o să fie prea curând .. Ați pus mâna pe o variantă de test, ceva ? sau de unde știți cât e de ok ?

[ Ignoră ]   [ # 156 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

probabil din versiunea de win sau din specificatiii
da-ti mailul acolo, la ei, poate o sa fii primul care afla wink

[ Ignoră ]   [ # 157 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
MaC® - 09 Ianuarie 2009 07:27 AM

merge super bine!
iaca:

acum văd că nu s-a pus și poza.
Postul meu se vroia ironic raspberry

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 158 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mangalia
Macuser din: 27.03.06

nu reusesc sa transfer fisiere, imi apare error in dreptul transferului, ad sters programul si preferintele, si tot nu merge…  HELP!

[ Ignoră ]   [ # 159 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

transfer de pe ... pe….?
pune ultima versiune

[ Ignoră ]   [ # 160 ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

al mine yahoo deși am ultima versiune, ia 2-3 poze și pe urma o ia razna ... nu se mai conectează .. Nu știu dacă e de vina providerul (romtelecom) sau routerul (wireless-ul de la ei Speedtouch 585(i) V 6, ca și ichat-ul cu cont în regulă nu-mi merge nici pe partea de audio, și nici pe partea de video .. decât când vrea el ... se plânge că nu poate stabili conexiunea.. an tot încercat eu setări ce am găsit pe net , da degeaba, și cum nu-mi pot schimba providerul, se pare că îs blestemat !

[ Ignoră ]   [ # 161 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cel mai bine e sa nu-ti mai bati capul. ai sa vezi ca pe skype merge struna transferul

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 162 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
szlaeyer - 27 Ianuarie 2009 05:02 PM

Desi nu mai merge transferul de fisiere, nici VoIP-ul si nici webcam-ul (cam mult raspberry), sunt mult mai multumit cu YM-ul trecut pe iChat. Cine e interesat poa’ sa vada aici.

Eu zic să scot toate adresele alea de mail ale prietenilor tăi,e păcat să se vadă pe net…

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 163 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07
DoT - 27 Ianuarie 2009 05:14 PM

Desi nu mai merge transferul de fisiere, nici VoIP-ul si nici webcam-ul (cam mult raspberry), sunt mult mai multumit cu YM-ul trecut pe iChat. Cine e interesat poa’ sa vada aici.

Eu zic să scot toate adresele alea de mail ale prietenilor tăi,e păcat să se vadă pe net…

S-a dus opțiunea de EDIT, dar să nu be așteptăm, totuși, la ce-i mai rău… Da‘ ce poa‘ să le facă? Să le dea spam și mai ce? (nu le am cu astea…)

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 164 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Nu merge sters un attach… e un bug

[ Ignoră ]   [ # 165 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Eu nu am probleme cu YM…merge perfect.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G