Digsby(http://www.digsby.com) chat client , foloseste AppleWebkit rendering, scris in python si merge pe Linux/OSX/Win; indiferent de versiune suporta filetransfer on the fly Digsby-YahooMess si viceversa(deci chiar clientul Yahoo). La fel ca si multi alti clienti multiprotocol suporta tot neamul(aim,win,icq,gtalk etc) + conturi de mail + facebook,myspace,twitter. Give it a try , it’s free !
Întrebare .. sunt căsăpit zilnic și rău de tot de yahoo… primesc poze ... on the fly ca să zic așa, și ciudat digsby ... e foarte frumos, și nu e ... că nu e încă la download, și cum se mișcă băieții cred că nu o să fie prea curând .. Ați pus mâna pe o variantă de test, ceva ? sau de unde știți cât e de ok ?
al mine yahoo deși am ultima versiune, ia 2-3 poze și pe urma o ia razna ... nu se mai conectează .. Nu știu dacă e de vina providerul (romtelecom) sau routerul (wireless-ul de la ei Speedtouch 585(i) V 6, ca și ichat-ul cu cont în regulă nu-mi merge nici pe partea de audio, și nici pe partea de video .. decât când vrea el ... se plânge că nu poate stabili conexiunea.. an tot încercat eu setări ce am găsit pe net , da degeaba, și cum nu-mi pot schimba providerul, se pare că îs blestemat !
Desi nu mai merge transferul de fisiere, nici VoIP-ul si nici webcam-ul (cam mult ), sunt mult mai multumit cu YM-ul trecut pe iChat. Cine e interesat poa’ sa vada aici.
Eu zic să scot toate adresele alea de mail ale prietenilor tăi,e păcat să se vadă pe net…
Desi nu mai merge transferul de fisiere, nici VoIP-ul si nici webcam-ul (cam mult ), sunt mult mai multumit cu YM-ul trecut pe iChat. Cine e interesat poa’ sa vada aici.
Eu zic să scot toate adresele alea de mail ale prietenilor tăi,e păcat să se vadă pe net…
S-a dus opțiunea de EDIT, dar să nu be așteptăm, totuși, la ce-i mai rău… Da‘ ce poa‘ să le facă? Să le dea spam și mai ce? (nu le am cu astea…)