“problema” . cum schimb numele celor din lista ?
- daca ii dau cu “get info ...” , schimb , totul ok , daca intru iar , e numel vechi , nu ramane schimbat ...
- pe pc mergea direct din yahoo ...
- le-am schimbat pana la urma intrand pe mail si din lista de contacts am dat edit
“problema” . cum schimb numele celor din lista ?
- daca ii dau cu “get info ...” , schimb , totul ok , daca intru iar , e numel vechi , nu ramane schimbat ...
- pe pc mergea direct din yahoo ...
- le-am schimbat pana la urma intrand pe mail si din lista de contacts am dat edit
La mine problema asta e cu contactele vechi (scuzați alăturarea) care au fost adăugate din vremea lu` Windows sau pe Adium.
Când adaug cu Yahoo nu am nici o problemă să le modific!
Salutare fratilor! Stiti cumva cum as putea sa impiedic Yahoo Mesenger sa fure focusul de la alte aplicatii? De ex daca am deschisa o fereastra de chat pe YM si simultan scriu in alta aplicatie, in momentul in care buddy-ul meu scrie ceva in fereastra de chat, YM fura automat focusul si ma trezesc ca in loc sa scriu in Entourage in continuare, acum scriu in mess. Iar daca din graba apas si enter, gata a plecat mesajul catre cine nu trebuia!
Am instalat ultima versiune de Yahoo Messenger de pe site-ul oficial. Acolo spune ca e 3.0 beta. Nu am gasit nicaieri optiunea de a afisa in lista nickname-ul si nu ID-ul de Yahoo. Norocol meu a fost ca aveam o versiune (probabil) ceva mai veche (3.0 beta 4 178870) si am pus-o pe asta, care, asa cum eram obisnuit, imi afiseaza direct in lista nickname-ul (dat de mine) al contactelor si nu ID-ul lor de yahoo. Stie cineva cum am control asupra chestiei? Pentru ca as folosi cea mai recenta versiune, dar nu cu ID-urile in lista, ci cu nickname-urile.