Mă omoară cu zile messengeru de mac ..... am ajuns sa pun bootcamp pentru yahoo. Am o droaie de amici cu care vorbesc pe yahoo, si de cîteva yile nu pot să primesc sau să fac apeluri .... l-am dezinstalat cu appzaper, l-am reinstalat, degeaba, nu vrea si pace ... sunt pe un mac mini, cu un microsoft livecam 100% compatibil, microfonul usb atasat camerei merge perfect (se poate folosi pe skype) apelurile video merg si ele, cele audio nu ... ca net folosesc romtelecom cu un modem speedtouch wireles de la ei .... pe windows, totul merge fara probleme .... ce+mi recomandaţi ? Există vre+un plugin de ical care să mă lase să vorbes cu cei de pe yahoo, sau astept o versiune nouă (la paştele cailor probabil, ţinând cont că nici acum nu a ieşit din beta….)
Adium does not currently have any Audio or Video (webcam) Chat functionality. We know that many users want to be able to audio/video chat.
Adium depends on libpurple for its protocol-level functionality, which means that information sent or received over (most) protocols must go through libpurple. We therefore can not offer audio/video capabilities until libpurple does; the Pidgin team is working on implementing such features, but there is not currently any ETA on when they will be available (see the “Voice and Video” entry on Pidgin’s Wiki).
De pe pagina lor .... eu nu am spus ca nu-mi merge Yahoo Messenger deloc, ci doar ca nu pot primi sau efectua convorbiri ... adicalea cu voce !
am inteles ce vrei, skype e o solutie dar spui ca nu ai sunet, la mine merg perfect atit skype cit si yahoo…...cu audio, deschide system preferences si vezi la audoi pe ce e setata iesirea…poate fi si de acolo
salut, am si eu instalat yahoo messenger 3.0 pe un mac 10.4.11 ... am trecut recent pe mac de la windows si am niste intrebari :
1. in windows apasam tasta “G” si ma ducea la id uri ” Ghita” ... , in mac cum fac sa caut un id repede?
2. as vrea sa nu mai apara deloc cei off line… imi apar in capul grupului cei on line dar imediat dupa cei off line… e posibil acest lucru ?
si ca o precizare…. e adevarat ca am multi in lista, dar pe windows puteam sa pun status seara s dimineata… pe mac nu pot pune deloc.. pun dar nu apare… merge ceva mai greu pe mac yahoo mess…
Ce legatura are ? ... Cum pot sa vad in yahoo mess din mac arhiva mesajelor ? sau sa vad ce mi a scris cineva acum 5 minute daca am inchis fereastra? va rog sa mi spuneti daca stiti,depind mult de chestia asta.
salut, am si eu instalat yahoo messenger 3.0 pe un mac 10.4.11 ... am trecut recent pe mac de la windows si am niste intrebari :
1. in windows apasam tasta “G” si ma ducea la id uri ” Ghita” ... , in mac cum fac sa caut un id repede?
2. as vrea sa nu mai apara deloc cei off line… imi apar in capul grupului cei on line dar imediat dupa cei off line… e posibil acest lucru ?
si ca o precizare…. e adevarat ca am multi in lista, dar pe windows puteam sa pun status seara s dimineata… pe mac nu pot pune deloc.. pun dar nu apare… merge ceva mai greu pe mac yahoo mess…
Click pe primul contact din lista si apoi “G” te duce la primul contact care incepe cu “G”. Unde e nelamurirea? Daca ai mai multe contacte care incep cu “G” si vrei sa te duci la Ghita, tastezi repede “gh”.
stie careva care e setarea pentru a aparea in lista de contacte numele utilizatorilor si nu userul de pe yahoo? asa imi aparea initial dar nu stiu ce am facut ce nu am facut si acum apar userii.
Am probleme cu Ymess pe snow… de fiacare data cand il instalez imi face alte fitze… cea mai des intalnita este lipsa de update adik mi se blokeaza receive-ul si nu mai promesc nici un update de stts sau vreun mesaj.. in fine nu mai primesc nimic dupa vreo 30 de secunde, desi ceilalti primesc ce le spun eu si kiar imi raspund(desi eu nu vad ci , de cele mai multe ori le primesc cand ma reloghez ca mesaje offline)... ce pot face?