Multumesc… L-am dezinstalat si apoi l-am reinstalat… si dupa ce am dat un sign off… iarasi aceeasi problema… trebuie sa il reinstalez de fiecare data cand vreau sa il deschid? Am incercat Audium…. e comparabil cu meebo… Chiar nu se poate face nimic? Le-am scris celor de la yahoo si nu au catadicsit sa raspunda…
Eu si probabil si altii folosesc yahoo messenger (3 beta) pe 10.6.x fara probleme, e posibil ca problemele tale sa fie din alta parte ... un onyx mic ai incercat intre stergeri si copieri ale aplicatiei?
Apropo de Yahoo Messenger pe (Snow) Leopard, eram obişnuit de pe Windows să îmi afişeze lista de amici ordontată după nickname-ul acestora. Am ultima versiune de pe site-ul lor şi el se încăpăţânează să îmi afişeze lista ordinată după ID-ul de Yahoo, iar în lista toţi apar cu ID-ul în loc de nickname, ceea ce este cam supărător, că unii au o imaginaţie dubioasă şi ID-uri pe măsură. Îmi scapă mie vreo setare sau este extrem de greu pentru cei de la Yahoo să îmi afişeze nickname-urile în loc de ID-uri?
Mie imi apar amicii ordonati dupa numa (imi apare nickname-ul lor si nu ID-ul). Nu gasesc in setari cum sa faci sa apara nick-ul si nu id-ul dar ordonarea o poti face din meniul View (de sus) si acolo bifezi cum vrei sa iti sorteze.
Mie imi apar amicii ordonati dupa numa (imi apare nickname-ul lor si nu ID-ul). Nu gasesc in setari cum sa faci sa apara nick-ul si nu id-ul dar ordonarea o poti face din meniul View (de sus) si acolo bifezi cum vrei sa iti sorteze.
Ce versiune de Yahoo Messenger foloseşti? Că până la un moment dat, îmi apărea la fel şi mie. Mi-a sugerat să îi fac update, că apăruse o versiune mai nouă, aşa că mă conformez, dar după update, pauză, sortare şi listare numai după ID-uri, deşi îi spun clar în setări că eu vreau după nickname.
inca si eu nu am avut ultimul update pe site e ver. 3.0.1 build 35554, si nici mie nu imi aparea ca trebuie sa fac update…
le e lene la cei de la yahoo sa faca bine messu.
Am instalat acum ultima versiune de pe site. Nici nu mai găsesc opțiunea de a aranja lista dupa nickname-uri. Doar alfabetic sau după disponibilitate. Grrr.
Alfabetic însemnând după numele declarat de ei la înregistrarea contului, ceea ce este destul de aiurea, pentru că unii au decis că e mai funky să încerce tot felul de combinații în loc de Prenume Nume, cum ar face orice om normal.
(Nu se mai pot edita, de către autor, mesajele pe acest forum? O dată postate, postate rămân, pe vecie?)