16 din 22
16
Probleme cu Yahoo
  [ Ignoră ]   [ # 226 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.08.09

Șterge-l cu AppCleaner și reinstalează-l încă odată.

Off-topic: încearcă să scrii corect românește; e foarte greu de citit și de înțeles mesajul tău…

[ Ignoră ]   [ # 227 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Incearca Adium.

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 228 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.05.10

Multumesc… L-am dezinstalat si apoi l-am reinstalat… si dupa ce am dat un sign off… iarasi aceeasi problema… trebuie sa il reinstalez de fiecare data cand vreau sa il deschid? Am incercat Audium…. e comparabil cu meebo… Chiar nu se poate face nimic? Le-am scris celor de la yahoo si nu au catadicsit sa raspunda…

Semnătură 

MacBook Pro 13” dual core 2 duo unibody

[ Ignoră ]   [ # 229 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 26.08.07

Eu si probabil si altii folosesc yahoo messenger (3 beta) pe 10.6.x fara probleme, e posibil ca problemele tale sa fie din alta parte ... un onyx mic ai incercat intre stergeri si copieri ale aplicatiei?

Semnătură 

Suma viciilor unui om este o constantă.

[ Ignoră ]   [ # 230 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.08.09

Onyx este o soluție buna. Să folosești versiunea stabilă (2.1.4). Rulează tot la Maintenance și Cleaning, apoi dă un restart.

[ Ignoră ]   [ # 231 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.10.08

Apropo de Yahoo Messenger pe (Snow) Leopard, eram obişnuit de pe Windows să îmi afişeze lista de amici ordontată după nickname-ul acestora. Am ultima versiune de pe site-ul lor şi el se încăpăţânează să îmi afişeze lista ordinată după ID-ul de Yahoo, iar în lista toţi apar cu ID-ul în loc de nickname, ceea ce este cam supărător, că unii au o imaginaţie dubioasă şi ID-uri pe măsură. Îmi scapă mie vreo setare sau este extrem de greu pentru cei de la Yahoo să îmi afişeze nickname-urile în loc de ID-uri?

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra

[ Ignoră ]   [ # 232 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 21.08.09

Mie imi apar amicii ordonati dupa numa (imi apare nickname-ul lor si nu ID-ul). Nu gasesc in setari cum sa faci sa apara nick-ul si nu id-ul dar ordonarea o poti face din meniul View (de sus) si acolo bifezi cum vrei sa iti sorteze.

Semnătură 

MacBook unibody; Apple Magic Mouse; iPad 4 32gb
—————————
PowerPC G4
iBook G3 Resurected - caut jocuri pt el, educative pt copii
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————
Iphone 4 32Gb iOS 6 - codat Orange

Omu cat traieste tot invata si ... tot prost moare.

[ Ignoră ]   [ # 233 ]
RankRankRank
Member
Grigorutz - 31 Mai 2010 06:59 AM

Mie imi apar amicii ordonati dupa numa (imi apare nickname-ul lor si nu ID-ul). Nu gasesc in setari cum sa faci sa apara nick-ul si nu id-ul dar ordonarea o poti face din meniul View (de sus) si acolo bifezi cum vrei sa iti sorteze.

Ce versiune de Yahoo Messenger foloseşti? Că până la un moment dat, îmi apărea la fel şi mie. Mi-a sugerat să îi fac update, că apăruse o versiune mai nouă, aşa că mă conformez, dar după update, pauză, sortare şi listare numai după ID-uri, deşi îi spun clar în setări că eu vreau după nickname.

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra

[ Ignoră ]   [ # 234 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 21.08.09

E ultima versiune. Daca ii dau sa faca update imi zice ca ii ultima.

Vezi poza atasata.

Semnătură 

MacBook unibody; Apple Magic Mouse; iPad 4 32gb
—————————
PowerPC G4
iBook G3 Resurected - caut jocuri pt el, educative pt copii
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————
Iphone 4 32Gb iOS 6 - codat Orange

Omu cat traieste tot invata si ... tot prost moare.

[ Ignoră ]   [ # 235 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare & Bucuresti
Macuser din: 19.09.08

nu e ultima versiune…intra pe site-ul de la yahoo si descarca de acolo…

[ Ignoră ]   [ # 236 ]
RankRankRank
Member

inca si eu nu am avut ultimul update pe site e ver. 3.0.1 build 35554, si nici mie nu imi aparea ca trebuie sa fac update…
le e lene la cei de la yahoo sa faca bine messu.

[ Ignoră ]   [ # 237 ]
RankRankRank
Member

Le este lene să aibe grijă şi de site (v. poza ataşată).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 238 ]
RankRankRank
Member

e doar o eroare…pentru ca daca mergi la site-ul din USA iti scrie 1cent pe minut…iar daca mergi pe alt site se schimba la moneda din tara aia.

oricum eroare:D

[ Ignoră ]   [ # 239 ]
RankRankRank
Member

Am instalat acum ultima versiune de pe site. Nici nu mai găsesc opțiunea de a aranja lista dupa nickname-uri. Doar alfabetic sau după disponibilitate. Grrr.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 240 ]
RankRankRank
Member

Alfabetic însemnând după numele declarat de ei la înregistrarea contului, ceea ce este destul de aiurea, pentru că unii au decis că e mai funky să încerce tot felul de combinații în loc de Prenume Nume, cum ar face orice om normal.

(Nu se mai pot edita, de către autor, mesajele pe acest forum? O dată postate, postate rămân, pe vecie?)

Semnătură 

16 din 22
16