17 din 22
17
Probleme cu Yahoo
  [ Ignoră ]   [ # 241 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07
Wally Schirra - 31 Mai 2010 02:09 PM

(Nu se mai pot edita, de către autor, mesajele pe acest forum? O dată postate, postate rămân, pe vecie?)

Nu, Da.
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewreply/221187/

[ Ignoră ]   [ # 242 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare & Bucuresti
Macuser din: 19.09.08

o ultima solutie ar fii sa editezi tu lista de mess…adica sa dai click dreapta pe contact(nickmane) si dupa aia Get Info…
si acolo sa le pui Prenume si Nume….si asa ai avea ordonat dupa nume

sau atunci cand iti da add cineva sau dai tu add ii modifici tu Numele si Prenumele (exact cum am facut eu).

naspa chestie din partea yahoo.

[ Ignoră ]   [ # 243 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare & Bucuresti
Macuser din: 19.09.08

o solutie pentu cei care le merge super greu messenger-ul e sa isi stearga arhivade tot sau partial.
am avut si eu acceasi problema mergea super greu si dura mult pana se deschidea, ca sa scriu la cineva puteam sa ma duc sa fumez o tigara pana cand sa scriu o litera.
aveam o arhiva de 1G.

Arhiva o gasiti in /Users/~/Library/Application Suport/Yahoo! Messenger/Logs/
si acolo iti apar toate ID-urile care au optiunea sa salveze arhiva.
stergi tot directorul sau intri inauntru si stergi doar ce stii ca nu o sa mai ai nevoie.

sau din meniul de la yahoo mess Window->Message Archive si le stergi de aici.

dar sincer va recomand stergerea din director.

Numai bine.:D

[ Ignoră ]   [ # 244 ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

am pus 10.6.4 apoi ultimul mess si surpriza ... NU SE MAI CONECTEAZA MESSENGER ul !!

1.  Intru pe Adium ma conectez toate bune si frumoase iar daca incerc in acelasi timp sa intru pe yahoo cu adresa de la firma - se invirte cerculetul 1000 ani si nimik DAR imi arata pe Adium ca m am conectat si ca sunt online cu toate ca yahoo nu face nimik - arata doar cerculetul si atit !!

Am scos firewall , m am dat peste cap dar n am reusit sa l fac sa mearga

2. Daca incerc doar cu Y. Messenger se invirte cerculetu si nu se logheaza , nu apare nimik

THX.

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 245 ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

am pus versiuni mai vechi,am umblat la firewall ce dracu n am facut si nimic !!!! am sters sters ce zicea IARU iar nimic .... PANICA :(

adium nu mi place :(

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 246 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.05.10

Eu am descoperit care era problema la mine! Dadeam mereu la preferences la connection behind firewall si din cauza asta se comporta anapoda… Acum vad ca si-a revenit

Semnătură 

MacBook Pro 13” dual core 2 duo unibody

[ Ignoră ]   [ # 247 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 21.08.09

Oare ce i fi cu messenger-ul? Nu ma mai lasa sa adaug nici un contact si nici grup. Mai aveti careva problema asta?

Semnătură 

MacBook unibody; Apple Magic Mouse; iPad 4 32gb
—————————
PowerPC G4
iBook G3 Resurected - caut jocuri pt el, educative pt copii
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————
Iphone 4 32Gb iOS 6 - codat Orange

Omu cat traieste tot invata si ... tot prost moare.

[ Ignoră ]   [ # 248 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Exista vreun client de y! msg care sa stie sa dea mass message? La noi in firma yahoo messenger e utilizat ca modalitate de comunicare si nu vreti sa stiti cat de util mi-ar fi sa pot sa dau un mass catre toate lumea. A gasit cineva vreo modalitate de a rezolva problema asta?

[ Ignoră ]   [ # 249 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ia uite aici, vezi dacă merge și pe cel de mac

[ Ignoră ]   [ # 250 ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 01.03.08

Help!!! Probleme cu Yahoo Messenger for Mac

Recent, de cateva zile nu imi mai afiseaza display images (adica poza la fiecare contact in parte). Si nici nu o pot schimba. Cand aleg din preferences->display images o poza nu vrea sa o afiseze. Nu se incarca poza. Nu stiu ce are, nu mai vrea el asa. Am incercat toate variantele posibile. Am sters tot si am reinstalat, dar degeaba. Pana acum a mers totul excelent timp de mai bine de 2 ani de cand folosesc.  A mai intampinat cineva aceasta problema?

Semnătură 

I  macbook

[ Ignoră ]   [ # 251 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Încearcă să ștergi .plist-urile yahoo din userul tău/library/preferences

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 252 ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 01.03.08

Mersi de raspuns. Am incercat si asa, si tot nu merge. Am facut un report la Yahoo, sper sa se rezolve. Din meniul Help -> Report a problem to Yahoo! Nu mai are nimeni aceasta problema ?

Semnătură 

I  macbook

[ Ignoră ]   [ # 253 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

adium ne place mai mult smile
dar e posibil sa-si revina si YM dupa un timp

[ Ignoră ]   [ # 254 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/31115/

[ Ignoră ]   [ # 255 ]
RankRank
Jr. Member
Din: LUGOJ Jud. TIMIS
Macuser din: 09.08.07

Ziua buna, ca sa nu deschid un alt topic..despre yahoo messenger..
de citeva zile ma straduiesc sa repun in linie yahoo messenger. nu mai vrea sa mearga si basta !
arata ca incepe sa se incarce..se incarca ..tot tzopaie in dock ..o vreme dupa care se plictiseste si ramine asa…Not responding
sters preferinte…sters mess ,instalat altul de pe net si la fel face !nici macar Adium nu mai vrea !!! toate aste se intimpla dupa ce
am schimbat placa video aia ATI rage 128 AGP 16 MB cu una de 64 MB PCI instalat si driveri de laATIi de pe site,
sters drivere, incercat cu vechea placa video la fel !.Archive an Install la fel face ! tot la mine pe calc am si Leo ce merge graznic de greu..acolo yahoo merge ! nu stiu de unde sa mai incep sa invstighez, nu vreau reformatare si install ca nu am spatiu destul sa salvez filme..muzica..programe ce sa fac ?idei ?

Semnătură 

eMac G4 1,25 Ghz,Power Mac G4 dual 500(acum 1.3 Ghz),  286 Olivetti, mai multe mere, 1 para smile
Mac mini 1.66 Ghz,MacBook 13 White

17 din 22
17