nice, ce e frumos e ca acum 1 sapt am reusit sa vad in Y mess numele setate ale contactelor, pana la urma e vorba de sincronizarea cu serverul lor mirific, acolo unde-s setate numele, multam de info , e bine de stiut
E, atunci inapoi la Adium, hai ca nu e chiar asa rau, e ok, pana la urma e mai dragut si la fel Daca ar avea si caseta de cautare contacte de la mesaj nou putin mai avansata, ar fi perfect.
tot am incercat sa trimit cate ceva (poze, muzica etc.) pe messenger si nu reusesc ...ma poate ajuta cineva va rog ?
Mai exact ce anume nu reusesti ? Nu se trimit ? Da erori ? Nu vede persoana respectiva ceea ce-i trimiti ? Si mie mi se mai intampla cu unele contacte, sa nu-i apara ceea ce vreau sa-i trimit.
după cum ai citit în topicul ăsta, unii provideri de net blochează unele porturi…
nu cumva sunt toți la acel furnizor cu probleme?
că sigur nu e de la tine, dacă la alte persoane poți trimite
Salut! Am si eu o problema cu Messengerul de la Yahoo. Azi eram logat si am pus laptopul pe sleep (am inchis capacul). Deobicei nu fac asa, intai dau sign out. Cand il deschid nu mai vrea sa se conecteze. Dau sign in si acolo ramane, “Signing in…”. Imi arata ce contacte intra sau ies de pe messenger (id-ul lor, nu numele setat de mine) dar lista nu apare, ramane la signing in. Am scris de pe alt id si mi-a aparut fereastra, am putut sa vorbesc dar nu apare lista de messenger. Am incercat cu alt id, se logheaza fara probleme. Am intrat de pe telefon sau de pe ichat cu id-ul meu si totul merge ok. L-am reinstalat, am sters cache-ul si nimic.
Salut! Am si eu o problema cu Messengerul de la Yahoo. Azi eram logat si am pus laptopul pe sleep (am inchis capacul). Deobicei nu fac asa, intai dau sign out. Cand il deschid nu mai vrea sa se conecteze. Dau sign in si acolo ramane, “Signing in…”. Imi arata ce contacte intra sau ies de pe messenger (id-ul lor, nu numele setat de mine) dar lista nu apare, ramane la signing in. Am scris de pe alt id si mi-a aparut fereastra, am putut sa vorbesc dar nu apare lista de messenger. Am incercat cu alt id, se logheaza fara probleme. Am intrat de pe telefon sau de pe ichat cu id-ul meu si totul merge ok. L-am reinstalat, am sters cache-ul si nimic.
Buna dimineata,
De ieri seara am o problema cu Yahoo Messenger pe Macbook pro,sistem Snow Leopard,in sensul ca nu se logheaza,orice i-as face.Daca pun parola gresita,ma atentioneaza ca nu este parola corecta,pun parola corecta si sta ore in sir cu rotita care se invarte si tot nu se logheaza.Am incercat cu alt cont ,acela merge fara probleme.Contul care nu se logheaza pe Macbook,poate fi logat pe un PC fara probleme.
Am cautat pe google insa nu am gasit nimic concret iar cei de la Yahoo nu mai ofer suport pentru messengerul de mac.