Si mie mi s-a intamplat ieri (adica pe 13), dimineata, cu 2 conturi diferite. S-a rezolvat simplu, am dat log out-log in de vreo 2-3 ori (eram odihnit, am avut rabdare…:)) ). Totusi, tind sa cred ca a fost o problema la yahoo. Daca tot ai sters aplicatia, iti recomand sa stergi si setarile: Users/[username]/Library/Preferences/com.yahoo.messenger3.[*].plist, precum si Cache: Users/[username]/Library/Caches/Yahoo! Messenger. In mod normal ar trebui sa-ti mearga. Oricum, e ciudat ca si in Adium facea la fel. Cum spuneam, mie mi s-a rezolvat fara sa fac nimic, DAR mi-a aparut o fereastra care imi spunea ca pot adauga in lista si contacte MSN… sa fi avut vreo legatura? Nu-mi dau seama.
si eu am avut aceasta problema de cateva zile,am facut cum ai scris tu am sters Users/[username]/Library/Preferences/com.yahoo.messenger3.[*].plist, precum si Cache: Users/[username]/Library/Caches/Yahoo! Messenger si cand am intrat din nou au aparut toti online
de azi am o problema cu Yahoo! messenger, nu-mi mai afiseaza poza mea, merge doar avatarul. vad pozele celorlalti dar a mea nu merge
am reinstalat, am sters si cache-uri, am facut tot ce se poate…
mai are cineva problema asta? mergea foarte bine pana ieri…