Eu am o problema cu contul meu de Yahoo. Cred ca cineva s-a jucat pe el si a transmis un mesaj in numele meu la toti pe care ii am in cont. Si o intrebare. Cum pot din Adium sa transmit simultan acelas mesaj la toate contactele dintr-un grup (toata lista din yahoo)! Nu stiu daca s-a mai raspuns la aceasta intrebare si nu am timp sa caut. E probabil ca unii sa se viruseze deschizand link-ul respectiv (daca este vreun link in mesaj). Mesajul probabil ca contine textul “Am ceva tare…” Lumea ma intreaba despre ce este vorba, iar eu nu am trimis nimic.
revin cu inca un “issue”.. se pare ca mi-a sters un sfert de id-uri din lista porcaria asta..
deja ma gandesc serios sa renunt de tot la serviciile yahoo. nu se merita
Eu am o problema cu contul meu de Yahoo. Cred ca cineva s-a jucat pe el si a transmis un mesaj in numele meu la toti pe care ii am in cont. Si o intrebare. Cum pot din Adium sa transmit simultan acelas mesaj la toate contactele dintr-un grup (toata lista din yahoo)! Nu stiu daca s-a mai raspuns la aceasta intrebare si nu am timp sa caut. E probabil ca unii sa se viruseze deschizand link-ul respectiv (daca este vreun link in mesaj). Mesajul probabil ca contine textul “Am ceva tare…” Lumea ma intreaba despre ce este vorba, iar eu nu am trimis nimic.
Fii linistit! Nu l-ai transmis tu! A transmis unul troienit de pe PC, care te avea in lista.
deci avatarul merge in adium beta.
de trimis la toata lista nu merge, si chiar nu inteleg de ce nu face nimeni un script pt asta. sau poate exista deja?
Fii linistit! Nu l-ai transmis tu! A transmis unul troienit de pe PC, care te avea in lista.
pfiu, m-ai linistit! incepeam sa-mi fac griji primind mesaje de la vara-mea de genul “come to see me naked on my webcam”...
M-am prins ce este. Chestia e ca mesajul apare in limba ROMANA (ceea ce inca nu am intalnit), si este de genul “Hai sa vezi ceva tare” dupa care urmeaza un link. Fiind de la un contact care pana acum a fost serios, nu mi-am pus problema si am dat un click pe acel link. Apare o pagina identica cu cea de la yahoo mail, cu campurile “user” si “password” goale. Marea greseala este ca nu m-am uitat si in bara sa vad ce adresa este. Asa ca am completat userul si parola si tocmai i-am dat unuia (sau ma rog, troianului) control deplin pe contul meu de yahoo, care a trimis mai departe mesajul la tot colistenii mei. Am detailat din amintiri, dar m-am simtit dator sa spun patania asta pe forum sa nu o pateasca si altii. Acum am schimbat parola pe yahoo si sper ca este destul ca sa nu-mi mai deranjez neintentionat colistenii de pe PC-ul lui nu stiu cine.
Nu reusesc sa inteleg ce e in neregula cu display image-u. In fine, am cautat via google si se pare ca e o problema pentru toata lumea. Intrebarea este de ce merge doar cateodata ? A reusit cineva sa dea de cap acestui bug mizerabil tipic yahoo ?
Am ridicat eu niste tickets la Adium si la Pidgin; se pare ca un checksum folosit la trimiterea imaginii inainte era ignorat de Y!, iar acuma brusc le pasa de el… uneori. Am facut niste teste impreuna cu ei, si pina la urma au facut sa mearga Pidgin, apoi au pus codul si in beta de la Adium.
Deci pe Adium beta acum merge (beta.adium.com) insa eu am alt bug: dupa ce schimb display image, timp de vreun minut orice mesaj trimit ori primesc, se pierde… Da’ le rezolva ei, incet-incet.
UPDATE: Se pare ca am speriat gainusha. Acum nu mai merge deloc. Se schimba doar in >Preferences si gata. La o noua intrare in >Preferences aceeasi optiune blank. Tot e ceva, macar acum are un pattern )
folosesc yahoo messenger pe mac-ul meu.. si cand m-am conecatat prima data pe contul de pe messenger.. aveam o poza pusa la avatar. de ceva timp incoace poza nu mai imi apare la avatar, cand sunt conectat. am incercat sa pun alta poza si degeaba… nimica.. imi sta pusa tot “none picture”. Problema este ca eu inainte sa ma loghez, cand scriu id-ul ( fara sa scriu parola ) imi apare poza ce o aveam pusa cand am intrar prima data pe messenger de pe mac. As vrea sa stiu ce trebe sa fac ca sa pot sa pun o alta poza. Am sters messengerul, si toate plist-urile, si am instalat dinou messengerul, dar degeaba, tot nu merge sa pun poza.
folosesc yahoo messenger pe mac-ul meu.. si cand m-am conecatat prima data pe contul de pe messenger.. aveam o poza pusa la avatar. de ceva timp incoace poza nu mai imi apare la avatar, cand sunt conectat. am incercat sa pun alta poza si degeaba… nimica.. imi sta pusa tot “none picture”. Problema este ca eu inainte sa ma loghez, cand scriu id-ul ( fara sa scriu parola ) imi apare poza ce o aveam pusa cand am intrar prima data pe messenger de pe mac. As vrea sa stiu ce trebe sa fac ca sa pot sa pun o alta poza. Am sters messengerul, si toate plist-urile, si am instalat dinou messengerul, dar degeaba, tot nu merge sa pun poza.
Citește ce s-a scris pâna acum în thread-ul ăsta. Fă bug-report la Yahoo sau folosește Adium.